Naslovna / Lovci iz Krepšića / Počela gradnja lovačke kuće – slike

Počela gradnja lovačke kuće – slike

Prije nekih tjedan dana počeli su radovi na lovačkoj kući u Krepšiću.  Trebalo je ishoditi brojne dozvole i suglasnosti, počinjati više puta iz početka ali ne odustati, da bi se na kraju došlo do početka legalne gradnje, a drugačije i ne ide.

Pozdrav našim Krepšićanima a napose predsjedniku naše lovačke sekcije Miji Antunović koji je uložio dosta truda i vremena kako bi uopće došlo do realizacije ovog projekta .  Danas je kako čujem zaliveno cokle, poslije slijedi nasipanje i nabijanje zemlje a zatim prva deka.  Radi se o ne tako malom objektu, bit će potrebna znatnija srestva . Uz podršku lovačkog društva, pomoći donatora i našu podršku, vjerujem da će se daljni finalni radovi nastaviti iduće godine.

Prostor je to koji će služiti svima nama ( ne samo lovcima) za okupljanje i lijepa druženja.  U svakom slučaju značajno je reći da se lovačka kuća nalazi ne tako daleko od sela a opet dovoljno daleko da služi svojoj svrsi . Održavanjem već nasutih puteva moće se u svakom godišnjem dobu i autom do nje.

[shashin type=”album” id=”44″                       ” size=”600″  columns=”max”]

Comments

comments

Pročitajte još

Drenava, 7.4.2024.

DRAGI POSAVCI I POSAVKE Pokrenuli smo jednu pobožnu inicijativu vezanu uz naš zavičaj. Riječ je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)