Naslovna / Krepšić / Javna tribina i druženje u Krepšiću – Video

Javna tribina i druženje u Krepšiću – Video

U  četvrtak 29.9.2016.  u oraganizaciji HDZ  BiH za Brčko distrikt održana je javna tribina  u M.Z.  Krepšić II. na kojoj su se ovdašnji mještani mogli upoznati glede realizacije dosadašnjih aktivnosti i projekata te predstojećih lokalnih izbora koji se održavaju u nedjelju 2. listopada na prostoru Brčko distrikta BiH. Posjećenost je bila dosta dobra odprilike 80 osoba plus dvadesetak kandidata koje je u svom izlaganju prisutnima prestavio dr. Anto Domić.

Prije same tribine koja je počela u 17.00 sati Gradonačelnik je posjetio gradilište  gdje je pri kraju izgradnja zgrade ove mjesne zajednice za koju je iz proračuna Brčko distrikta osigurano oko 40. 000 KM.

citaonicaRiječ je o ranije obnovljenom objektu koji nije urađen u skladu sa građevinsko-tehničkim standardima i bio je prilično neuvjetan. Situacija je dodatno pogoršana usljed prošlogodišnjih poplava, a nakon čega je započela rekonstrukcija.

Gradonačelnik dr. Domić je, tijekom obilaska, izrazio zadovoljstvo urađenim i naglasio da će stanovnici Krepšića konačno dobiti jedan veoma kvalitetan i uvjetan objekt. U pratnji dr. Domića obilasku je prisustvovao i predstojnik Odjela za stručne i administrativne poslove Vlade Brčko distrikta Tomislav Stjepanović.
Na samoj tribini Predsjednik OO HDZ BiH za Brčko distrikt te gradonačelnik Brčko distrikta dr.Anto Domić je upoznao mještane Krepšića sa trenutnom političkom situacijom u Brčko distriktu te koji su ciljevi i planovi HDZ-a za naredni period.

Također je istakao dobru suradnju HDZ-a i mještana Krepšića koja traje od 2004 godine. Te godine smo zu pomoć zastupnika HDZ-a uspjeli formirati svoju Mjesnu zajednicu.  Kroz srestva osigurana preko amandmana  HDZ-a došlo je do asvaltiranja  puteva, rasvjete, izgradnja pješačke staze, ambulante, kapelice na groblju , izgradnja arterske kućice, nasipanje njivskih puteva  te pomoć mještanima kod mnogih drugih inicijativa i događaja.  Također  istakao je da je od velike važnosti projekt komesacije koji je u toku u našoj mjesnoj zajednici.

Jakov Anić je pozdravio sve prisutne a gostima zahvalio na dosadašnjoj suradnji. Izrazio je nadu i želju  da se suradnja i nastavi jer kako je naglasio kod nas ima još dosta neriješenih pitanja koja mještane sputavanju u svakodnevnom životu.

Tomislav Stjepanović je nakon kraćeg prestavljanja objasnio u kojoj je fazi izgradnja čitaonice za  šta je zadužen odjel na čijem je čelu. Istakao je da je osobnim angažmanom pokrenuo postupak izgradnje za što je osigurano oko 80.000 KM.

Nakon obraćanja više prisutnih, druženje je nastavljenjo u razgovoru zu prigodnu večeru.

Comments

comments

Pročitajte još

Uskrs u Krepšiću – Video, slike

Najstariji i najveći kršćanski blagdan Uskrs, spomen uskrsnuća Isusa Krista kao temelja kršćanske vjere, slavio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)