Naslovna / Krepšić / Dolazite li za Polnoćku i Božić u Krepšić

Dolazite li za Polnoćku i Božić u Krepšić

bozicKrepšićani će i ove godine za samu Misu polnoćku  u crkvenom dvorištu, što je postalo već tradicionalno, postaviti šator u kojem će se naći topli napitci  (Punč, kuhno vino i  bezalkoholna pića. Sa svim što se tamo pripremi željeli bi počastiti  prije a i poslije same Polnoćke sve koji se tamo nađu,  te međusobno u jednom lijepom druženju podijelili radost Božićne noći.

Polnoćka je katoličko misno slavlje koja se slavi na poseban način zu najljepše Božićne pjesme.    Na kraju neće izostati ni čuveni vatromet.

Podržite nas u pripremi

Na sam Badnji dan  oko 14.00 sati pozivamo sve koji mogu  dući pred crkvu da nam pomognu pri montiranju šatora i dovoza potrebnih stvari.  Već su to uhodani poslovi, neće dugo trajati, ali ako nas bude više,  brže ćemo to pripremiti.

Dodatna obavijest

Po riječima Mije Antunović predsjednika naše lovačke sekcije Krepšić.

U ponedjeljak 26. 12. 2016.god, (na drugi dan Božića) u 13.00 sati u prostoriji kod Šekija održat  će se sastanak  mještana našeg sela.

Mijo bi htjeo ukratko iznijeti  izlaganje na temu gradnja Lovačke kuće. Prilika je to da iz prve ruke saznamo što je točno urađeno, pitamo konkretno što nas interesira.

Na kraju saznamo što bi u idućoj godini mogli ostvariti, imali najavljenih donacija, I kako dalje?

Vidimo se u Krepšiću…

Comments

comments

Pročitajte još

Drenava, 7.4.2024.

DRAGI POSAVCI I POSAVKE Pokrenuli smo jednu pobožnu inicijativu vezanu uz naš zavičaj. Riječ je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)