Naslovna / BiH / Severina: Nisu mi dozvolili da nastupim u bojama Ukrajine i BiH u Brčkom

Severina: Nisu mi dozvolili da nastupim u bojama Ukrajine i BiH u Brčkom

Popularna hrvatska pjevačica Severina nastupila je prije dva dana u Brčkom na Trgu mladih i pred publiku izašla u trenerci što je izazvalo niz reakcija, a danas je ona pojasnila zbog čega je nastupila u toj odjeći.

Za koncert u Brčkom ona i njena ekipa imali su pripremljene trenerke u plavoj i žutoj boji kao simbol podrške Ukrajini, a kako je sama rekla ujedno i bojama BiH, međutim organizatori joj nisu dozvolili da nastupi u toj odjeći što je i sama potvrdila.

“Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta.

Dakle, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkom sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine.

Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno, potvrđuje priložena fotografija iz šatora. U svakom slučaju, isprika publici… Slava Ukrajini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj“, objavila je Severina na svojoj službenoj Facebook stranici.

Severina je na Trgu mladih nastupila povodom 22. godišnjice distrikta Brčko u organizaciji Vlade Brčko distrikta.

N1info.com

Comments

comments

Pročitajte još

Prizor iz Vukovara koji slama srca: Baka skupljala boce pa joj sudionici Kolone dali novac

Ulicama grada Vukovara kreće se Križni put – Kolona sjećanja. Kolonu predvode hrvatski branitelji Vukovara …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.