Naslovna / Posavina / 20.Obljetnica krepšićkog internet portala 

20.Obljetnica krepšićkog internet portala 

Krepšićki internet portal sa jednim posebnim zadovoljstvom obznanjuje svim Krepšićanima , prijateljima Krepšića i posjetiteljima naših stranica da se 13. siječnja ove 2023. godine napunja punih dvadeset godina našeg postojanja.

Razlog za radost, svakako je veliki broj godina kroz koje smo prošli.

Ako se prisjetimo naših početaka bilo je to vrijeme kada su na našim prostorima web portali bila rijedkost. Bili smo jedni od rijetkih sela Posavine koje je imalo te iz godine u godinu sve više izgrađivala prepoznatljivu internetsku stranicu. Mnoga veća sela na našim prostorima i dan danas dvadeset godina poslije nemaju svoju internet stranicu.

Ostvarili smo prostor preko kojeg su nas upoznali mnogi daleko od Posavine širom svijet. Bila je to mogućnost prezentacije mjesta  iz kojeg smo potekli. Portal  na kojem smo slikom i videom bez cenzure moglo iznijeti u javnost sve ono kroz što je selo i mještani toga sela prošlo. Iskreno rečeno u samim početcima ni sami nismo bili svjesni onoga ušto se upuštamo.

Jednom riječju u svim tim godinama, raseljeni širom svijet iz ljubavi prema rodnome kraju Krepšiću i Bosanskoj Posavini, htjeli smo informirati našeg čovjeka o svemo što se događalo u našim krajevima, o povijesti, životu i radu naše župe Krepšić, kao i ostalih župa i mjesta Bosanske Posavine. Pružiti informaciju iz regija u okruženju pa i šire.

Svakako da za godine koje su iza nas, za jednu iskrenu i veliku suradnju želim zahvaliti Zvonki Lucić i Josipi Mišković koji su neprimijetni u pozadini kad god je zatrebalo bili spremni u raznim oblicima odraditi traženo i bez prigovora pomoći.  

Hvala svim suradnicima za svaki prilog koji ste proslijedili prema nama. Sve što je s ljubavlju učinjeno ne želimo brojit niti brojem niti veličinom. 

Znam da bi se moglo i bolje i više, ali obaveze koje nas pritišću i od kojih živimo pored sve dobre volje nekada nas uskrate da do kraja temeljitije odradimo očekivano od nas. 

Vjerujući u bolja vremena, te da će naš Portal i dalje živjeti na ovim stranicama, iskreno vas sve pozdravljam.

Ispred KIP-a (krepšićkog internet portala) – Perica Krnjić.

 

Comments

comments

Pročitajte još

Krepšić domaćin tradicionalnog susreta brčanskih lovaca i Hrvata

  Lovačka udruga “Sokol” Seonjaci već tradicionalno organizira prsten za sve lovačke sekcije koje su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)