Naslovna / Nekategorizirano / Nova frizura diktatora postala predmet ismijavanja

Nova frizura diktatora postala predmet ismijavanja

Na svakakve poteze navikao je Kim Jong-un svjetsku javnost, no teško da je itko mogao predvidjeti kako će promjena imidža sjevernokorejskog diktatora izazvati takve salve smijeha na obje strane zemljine polutke.

Mediji poput Voxa pišu da je vođa novu frizuru premijerno pokazao na sastanku Politbiroa u srijedu. No, istina je da je nosi već neko vrijeme što pokazuju i fotografije snimljene posljednjih nekoliko tjedana kada je obilazio nekoliko tvornica i vojne punktove te na trgovima mahao okupljenim sljedbenicima. Sudeći prema njima, nitko nije previše uzbuđivao oko diktatorova novog izgleda. No ”uzbudio” se internet pa su tako mnogi portali, ali i komentatori na društvenim mrežama počeli postavljati seriju ”ozbiljnih” pitanja kako će nova frizura utjecati na političke odnose te izolirane države.

Dok se jedni pitaju zna li diktator što je to trapez, druge muči pitanje može li nova frizura ”naciljati Seul”, a treći je uspoređuju s raketom čiji je neslavni pad nakon lansiranja 2012. godine također izazvao smijeh svjetske javnosti.

/vecernji.hr/

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)