Naslovna / Nekategorizirano / Nesebični Srna ponovo u akciji darivanja

Nesebični Srna ponovo u akciji darivanja

Kapetan Šahtara i Hrvatske, Darijo Srna, ponovno je pokazao svoje veliko srce te pomogao djeci u Ukrajini i svom Metkoviću. Poznati nogometaš često sudjeluje u humanitarnim akcijama, kao što je prošle godine slao mandarine djeci u ratnoj Ukrajini.

Također se uz Božićne i Novogodišnje blagdane odazvao humanitarnoj akciji i posjetio Dječji dom u Zagrebu u Nazorovoj ulici, gdje je pomogao opremiti Majčinski odjel.

Darijo je sa svojom suprugom i kćeri posjetio Dječji dom u Zagrebu koji zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima te se u domu podružio s djecom i razveselio ih s darovima.

Kapetan Šahtara i Hrvatske, Darijo Srna, ponovno je pokazao svoje veliko srce te pomogao djeci u Ukrajini i svom Metkoviću. U sklopu akcije Rinata Ahmetova pod nazivom “Pomozimo djeci“, Darijo Srna je darovao djeci iz Donecka i Makijivke 20.000 kompleta pisaćeg pribora.

Hrvatski kapetan tako je opskrbio čak 238 predškolskih ustanova u zoni ratnih sukoba u Ukrajini.

Nesebični Srna opet nije zaboravio niti svoj Metković te je Školi rukometa RK Metković darovao komplete dresova.

Brojne zahvale hrvatskom nogometašu, naravno, nisu izostale. Kada bi nas bilo više ovakvih, život bi bio lakši i ljepši a ljudi sretniji i veseliji.

PRESS Posavina.org

Comments

comments

Pročitajte još

Tuzla – grad soli – ostaje bez soli!

Još od doba Ilira bilo je poznato da se na području današnje Tuzle nalaze zalihe …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)