Naslovna / Krepšić / Napravljeno je izmiještanja znaka STOP

Napravljeno je izmiještanja znaka STOP

znak.2Početkom sedmog mjeseca ove godine ispred pododjela za puteve brčanske Vlade provedene su aktivnosti vezane za postavljanje saobraćajnih znakova u mjesnoj zajednici Krepšič 2.

Do sada u dva navrata doticali smo ovu temu iz razloga nezadovoljstva, jer je jedan od znakova ( znak STOP) bio postavljen na pogrešnom mjestu.  U međuvremenu je na lice mjesta  izlazila i inspektorica za puteve, uvjerivši se u nepravilnost, obećala je korekciju učinjenog.

Poslije određene stanke  30. 11. došlo do izmiještanja  spomenutog saobrćajnog znaka na mjesto gdje je od početka trebao biti.

Zahvaljujemo za napravljenu ispravku kako izvođačima tako i svim drugim koji su reagirali ili bilo kako doprinijeli rešavanju spomenutog problema.

Posebno smo  zahvalni nadležnima zbog postavljanje znaka ogledala na zavoju ( djeda Mate brdu). Dodao  bi da se ogledala prvenstveno koriste za bezbijednost saobrćaja na mjestima sa neograničenom vidljivošću, a takvo je u našem selu upravo ovo bilo.

Comments

comments

Pročitajte još

Veliki skup na Bobovcu – Video

Na nekadašnjem sjedištu srednjovjekovnih bosanskih vladara, uz dan smrti bosanske kraljice Katarine Kosače-Kotromanić, hodočastio je …

Jedan komentar

  1. Nevidim da je bio problem sa prometnim znakovima tek sad moze bit problem zbog pajinog tora odnosno zida jer se nista ne vidi neko tu nista nezna o prometu najbolje je da sklone to kao i do sada jos se nije desila prometna nesreca vec 100 godina i sad im palo napamet da se promet regulise sa znakom stop

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *