Naslovna / Nekategorizirano / Domišljati Hercegovac prodao sva drva

Domišljati Hercegovac prodao sva drva

Reprezentacija Hrvatske ima veliku podršku na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Na EURO su stigle pristalice “Vatrenuh” iz Hrvatske, ali i ostalih krajeva svijeta.

Stotine navijača u Francusku je došlo iz Bosne i Hercegovine, a grupa iz Ljubuškog je u potpunosti skrenula pažnju na sebe.

Naime, na stadionu  Park prinčeva tokom meča na jednoj od tribina postavljena je zastava Hrvatske uz nappis “Ljubuški”. Ništa ne bi bilo posebno interesantno, da na zastavi nije ispisano i “Prodajem drva 063 350 700”.

Tim povodom kontakritali smo ovaj broj naveden na zastavi, a s druge strane slušalice javio nam se muškarac koji je potvrdio da se ne radi o fotomontaži.

“Drva su planula”. Dobra reklama prodaje proizvoda, a ko će bolje prodati nego Hercegovac, kazao je za N1 muškarac koji je želio ostati anoniman.

On se kako kaže trenutno nalazi u Francuskoj s prijateljima gdje dočekuju utakmicu protiv Češke Republike u okviru grupe D.

“Drva su sva otišla, a mi se sada  borimo do kraja – do finala”, rekao je navijač “Vatrenih” za N1.

Ipak, na kraju se ispostavilo da je riječ o fotomontaži, jer je fotografiju bez natpisa “Prodajem drva” i broj telefona na utakmici napravio Reutersov fotograf Daren Stejjpls Lajvpi.

Comments

comments

Pročitajte još

Cipele starog seljaka

Mladi student pošao je u šetnju sa svojim profesorom. Dok su tako šetali i razgovarali, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)