Naslovna / Nekategorizirano / Drenovljane očekuje neizvijesna noć – Video

Drenovljane očekuje neizvijesna noć – Video

Kiša koja već dva dana pada, zamutila je korito Lomnice. Vodostaj se polako penje , dok suženi prostor korita zbog količine vode koja postaje sve silnija lagano kida strane korita kako bi napravila veći prostor za prolaz. Sve bi to bilo normalno da  privremeni most izgleda stabilnije a ovako  teško je prognozirati, ali pojačani dotok vode mogao bi ga još ove noći odnijeti.

Ono što mogu reći da na tom prostoru nema još uvjek nikakvih  vidljivih znaka o početku gradnje novog mosta…  Pored nasipa leži hrpa željeza  a na nasipu  kamp kućica iz koje je stidno provirivao vjerojatno čuvar tog vrijednog materijala koje je u vlasništvu izvođača nikad započetih radova „Bijeljina Put“.

Zbrinuta lica mještana Drenove koji su se vraćali sa jutarnje nedjeljene Mise. Nisu puno govorili, gledali su u nabujalu rijeku, znajući da možda već  sutra mogu biti opet odsječeni.

Ukratko još je jedna neizvjesna noć pred mještanima sela Drenove.  Kažu da poslije tmurnog dolazi sunčano vrijeme.

Što drugo nego im poželiti što bržu realizaciju započetog projekat. Čaša se polako preljeva, nije li dosta  neispavanih  noći i agonije koja mještane ovoga sela već duže vrijeme prati .

Comments

comments

Pročitajte još

Čestitka gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika povodom Dana državnosti BiH

U ovim svečanim trenucima, s ponosom vam čestitamo Dan državnosti Bosne i Hercegovine! Današnji dan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)