Naslovna / Lovci iz Krepšića / U obilasku lovačke kuće – Video

U obilasku lovačke kuće – Video

Zahvaljujući našim krepšićanima  do mene su stizale  i do sada brojne slike vezane za nastavak gradnje lovačke kuće u našem selu. Ipak, htjeo sam iskoristiti priliku boraveće  dole i sam obići teren i izbliza objektivom dokumentirati urađeno sa željom da to ponovno podijelim sa svima vama.

Svakako htjeo sam se sresti sa predsjednikom naše lovačke sekcije Mijom Antunović i drugima upornim mještanima  koji su zajedno sa njim cijelo vrijeme pratili gradnju, boreći se da sve bude odrađeno što je moguće kvalitetnije.  Za ovaj odrađeni posao zaslužuju u najmanjem riječi pohvale.

Krepšićka lovačka kuća je uistinu osmišljeno, lijepo i kvaliteno izgrađena sa dosta prostora unutar i velikom terasom vani. Objekt je to koji bi trebao bit na korištenje ne samo članovima naše lovačke sekcije nego i svim našim krepšićanima posebno mlađim generacijama za razne prigode, naglašavao je  kroz razgovor koji sam vodio s njime u nekoliko navrata  Mijo Antunović.

Zahvaljujući mnogim donatorima napose strankama u Brčko distirktu sa hrvatskim predznakom došli smo do ove faze u kojoj se nalazi zgrada. Uloženo je i urađeno dost što je ujedno i razlog da okupimo sve ljude koji su bili uz nas, te im zhvalimo i prigodno ih ugostimo naglašava Mijo.

U velikoj hladnoći i novih 15-ak centimetara snijega u prošli četvrtak  ostavio sam Krepšić i Objedu iz sebe vjerujući da ćemo se za uskrsne blagdane okupiti na ovu temu i podržati naše dole koji su i te kako uključeni  u ovaj cijeli projekt.

Comments

comments

Pročitajte još

Uskrs u Krepšiću – Video, slike

Najstariji i najveći kršćanski blagdan Uskrs, spomen uskrsnuća Isusa Krista kao temelja kršćanske vjere, slavio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)