Naslovna / Krepšić / Organizirao domjenak i najavio kraj pandemije – Video

Organizirao domjenak i najavio kraj pandemije – Video

Niko Anić kao jedan od vodećih izvođača svih vrsta radova u Krepšiću i okolici najavio je prije desetak dana da časti pečenkom i pićem na lovačkoj kući.

Nije mu bilo mrsko obići cijelo selo i sve pozvati na današnji domjenak. U video prilogu može se primijetiti da je pozvao i naše susjede iz Drenove sa kojima također poslovno i privatno surađuje.

U razgovoru sa Nikom doznali smo da je izuzetno zadovoljan poslovnim rezulatatima u protekloj godini kao i za vrijeme pandemije Korona virusom.

Ali kako navodi Niko prije svega razlog zašto se odlučio da organizira jedan ovakav događaj u Krepšiću je što se i sam odazivoa na slična okupljanja koja priređuju drugi ljudi u selu. Drugim riječima smatra da je je red počastiti ljude koji njega redovno pozivaju na slična druženja, ali naglašava dobro došli su svi Krepšićani. U organizacijskom dijelu primijetili smo mnogo ljudi. Šeki je u više navrata nešto dovozio i odvozio, netko spominje da je čak i suorganizator, ali to nismo u mogućnosti zvanično potvrditi.

Stjapan Anić Pepa i Ivo Krnjić su postavili stolove, beštek, isjekli pečenicu i dosta toga odradili.

U jednom trenutku došla je stara garda Juro Stjejpanović i Vlatko Bijelonić. Juro nosi kovu punu trešanja koje je dan ranije nabrao u Zoviku. Moglo se primijetiti da su se mnogi obradovali voću i rado ga kušali. Sve što se može reći, čestitke Niki na organiziranom druženju, jer ničeg nije nedostajalo, iako su pojedini na samom početku Niki dali do znanja da imaju dopune pića u gepeku ako zatreba.

Na kraju se može reći da lovačka kuća svakoga nada sve više potvrđuje smisao svoga postojanja i postaje dio svakodnevnice većine mještana sela Krepšića.

za krepsic.com Ilija Anić

Comments

comments

Pročitajte još

Drenava, 7.4.2024.

DRAGI POSAVCI I POSAVKE Pokrenuli smo jednu pobožnu inicijativu vezanu uz naš zavičaj. Riječ je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)