Naslovna / Lovci iz Krepšića / Upornim i nesebičnim radom prema realizaciji projekta – Video

Upornim i nesebičnim radom prema realizaciji projekta – Video

Zadnji broj glasila HOOP lovačkog saveza Herceg Bosne donosi članak o neumornom radu lovačke sekcije Krepšić, napose privođenju radova na lovačkoj kući. Prije tri godine, članovi sekcije Krepšić donijel su odluku o izgradnji lovačke kuće piše Niko Ždravac u gore spomenutom listu.

Odmah je formiran građevinski odbor i povjerenstvo za prikupljanje novca na dragovoljnoj osnovi, ubrzo je ishođena građevinska dozvola i krenulo se s poslom. Po riječima predsjednika sekcije Krepšić, Mije Antunovića, nesebičnim zalaganjem nekolicine članova koji su se aktivno uključili u realiziranje ovog projekta, uz financiijsku potporu svih članova ove sekcije, kao i značajanim financijskim srestvima iz proračuna Distrikta Brčko, došlo se do faze da je ovaj objekt nakon tri godine od početka gradnje stavljen u funkciju.

Potrebno je izvršiti još neke sitne završne radove dodaje Ždravac na unutarnjem uređenju, fasadi i priključku struje. Prema planiranim aktivnostima, ovo će biti završeno do kraja tekuće godine. Iako je lov u Distriktu Brčko zabranjen već dulji niz godina, lovci ove sekcije čine sve da stvore što bolje uvjete i da funkcioniranje LD-a „Sokol“ bude na zavidnoj razini kada se omogući lov. Do tada su prinuđeni svoje lovne aktivnosti upražnjavati u susjednim lovačkim društvima, gdje često love kao gosti, a prostorije lovačke kuće trenutno im služe isključivo za druženja i sastajanja neumornih entuzijasta koji s pravom očekuju da se lovcima u Distriktu omogući lov u njihovou lovštu.

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Jedan komentar

  1. Poštovani, znate li iz koje je godine fotografija pod naslovom SLUČAJNA FOTOGRAFIJA?
    Hvala, Franka Marković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)