Naslovna / Nekategorizirano / Draga HRVATSKA DIJASPORO,  

Draga HRVATSKA DIJASPORO,  

U HKM u KlagenfurtU, točnije filijali Villach, od svibnja prošle godine nalazi se mobilni studij Radio Marije BiH. U njem se već  godinu dana okuplja grupa vjernika koji su se uključili u molitveni program Radio Marije. Na tom molitvenom susretu izmole himan Duhu Sv., Gospinu krunicu, lauretanske litanije i molitvu Gospi koju je za hrvatsku dijasporu napisao kardinal Vinko Puljić. Molitveni susreti se održavaju  svakog utorka u 21h. Osim toga jedne subote u mjesecu (redovito svake druge) u 09h i grupa mladih održava svoj molitveni susret. Oba susreta prenosi Radio Marija putem svoje facebook stranice za dijasporu, a u domovini i putem valova Radio Marije. Nakana molitve je za sve hrvatske obitelji u dijaspori i domovini.

Obzirom da Radio Marija svojim radijskim signalom pokriva velik dio BiH, a putem društvenih mreža sve Hrvate u domovini i dijasporu, na taj se način molitvom povezujemo sa svojim sunarodnjacima širom svijeta.

Naša dijaspora cjelokupan program RM možete pratiti preko stranice Radio Marije (www.radiomarija.ba) i društvenih mreža (putem mobilne aplikacije za android i iphone uređaje).

Molitelji i volonteri RM pozivaju i vas druge da im se pridružite, prije svega putem portala i društvenih mreža i da zajedno molite za svoje obitelji.

Mobilni studij se nalazi u zupnim prostorijama, preko puta crkve Heiligenkreuzkirche , Ossiacher  Zeile 41, A-9500 VILLACH.

Voditelj mobilnog studija je gospodin Piljo Zečević.

Volonteri Radio Marije u Villachu

 

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)