Naslovna / Vijesti / Šokantna ispovijest Hanke Paldum: Pri oba poroda sam doživjela kliničku smrt

Šokantna ispovijest Hanke Paldum: Pri oba poroda sam doživjela kliničku smrt

Legendarna glazbenica Hanka Paldum otkrila je da je zbog komplikacija pri porodu čak dvaput doživjela kliničku smrt.

Kako piše srpski Mondo, ova je autorica brojnih hitova uz karijeru koja sada traje nekoliko desetljeća prošla kroz brojne poteškoće tijekom svog života. Naime, na samom početku karijere snašla ju je prva obiteljska tragedija kada joj je preminuo otac. Nekoliko godina nakon što joj je popularnost porasla postala je majka, točnije, 1981. godine kada je rodila kćer Minelu. Pet godina nakon toga rodila je sina Mirzu.

Oboma je otac Muradif, čovjek u kojeg je bila zaljubljena još kad je pohađala srednju trgovačku školu u Sarajevu, gdje je slovila za jednu od najljepših djevojaka.

– Imala sam jako teške porode, a na oba sam doživjela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porod s Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sjećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan slijed stvari u životu i uvijek sam se smatrala prije svega suprugom i majkom, a tek onda umjetnicom. Glazbu sam smatrala dijelom sebe, karijeri nisam pridavala posebnu pažnju niti se opterećivala poslovnim uspjesima. Važnije mi je bilo da svoju djecu izvedem na pravi put. Minela mi je uvijek bila desna ruka, velika pomoć, a mogla sam se osloniti na nju dok je bila i mala – izjavila je 66-godišnja Hanka.
/vecernji.ba/

Comments

comments

Pročitajte još

Od polovine aprila traje intenzivno tretiranje larvi komaraca

Zaposlenici Higijensko-epidemiološke službe (HES-a) Javne zdravstvene ustanove “Zdravstveni centar” Brčko od polovine aprila počeli su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)