Naslovna / Lovci iz Krepšića / Gradnja lovačke kuće u Krepšiću – Video

Gradnja lovačke kuće u Krepšiću – Video

lovci1Dugo čekani projekat  gradnje lovačke kuće u sekciji Krepšić, koja pripada lovačkom društvu „Sokol“ trebao bi početi ako ne već u proljeće onda u ljeto ove godine.

 Zemljište je dobijeno od Markice Stjepanović  (Mate), i potrebni prepis je već napravit. U toku je izrada prijekta kuće koji je odabran i usaglašen  na proteklim sastancima. Imamo već odobrena određena novčana srestva s kojim bi trebali objekt dići pod krov iznosi predsjednik lovačke sekcije Krepšić Mijo Antunović.

 Morali bi prije samog početka gradnje  iskopati bunar i napraviti most radi prilaza samom zemljištu. Zamišljeno je da to izfinanciromo sami i to sa dobrovoljnim  prilogom pojedinaca, u iznosu od 50.KM godišnje. Na protekla dva sastanka prikupljeno je nešto novca ali još uvjek nedovoljno za realizaciju zamišljenog napominje Mijo.  

Pozivaju se svi a ne samo lovci da se pridruže ovoj akciji, jer svi ćemo u vremenima koja su pred nama moći koristiti taj prostor za odmor, druženje i zabavu.

Na kraju bi htjeo napomenuti da je lovačko društo „SOKOL“ organizirano u deset lovačkih sekcija i to su;

Dubrave, Donja Skakava, Bukvik, Vitnovići, Ulice, Gorice (i Rahić Donji), zatim Krepšić, Zovik, Boće i Omerbegovača. Ako k tome dodam  da od ovih deset sekcija  samo Krepšić i Bukvik još nemaju lovačke kuće mislim da bez ikakve rezerve trebamo podržati grdnju projekta te se priključiti  akciji  sa svojim prilogom.


Comments

comments

Pročitajte još

Danas je počelo ljeto, pred nama je najduži dan u godini

Prvi dan ljeta označava se ljetnim solsticijem koji je započeo danas i trajat će do …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.