Naslovna / Krepšić / Gradnja nasipa u Krepšiću – Video

Gradnja nasipa u Krepšiću – Video

nasip.k.150Lomnica i Tinja koje iz godine u godinu sve više prijete, ovim zadnjim izlijevanjem dale su do znanja da je neizbježno bilo što hitnije pristupiti projektu gradnje nasipa koji bi zaštitio Krepšić od plavljenja i šteta koje izlijijevanje vode napravi.

Sam gradonačelnik te prestavnici u Vladi Brčko distrikta dali su zeleno svjetlo projektu koji je bez dvojbe prioritet i nesmije da čeka.

Krepšićani su napose radosni jer će se napokon povezati nasip Šlajz na Tinji i nasip na Šibavi prenosi mi u kratkom razgovoru Mijo Antunović. Mijo čija je kuća prva na udaru osjetio je i te kako jačinu bujica koje su zadnjim izlijevanjem svojom silinom odnijele i sam betonski most kod igrališta .

Nasip koji je u izgradnji ide od Šlajza putem do Nike Marka Antunović , vraća se iza njegove kuće pored Lomnice do vodenice zatim spušta se kroz Pobrića poloj do nasipa na Šibavi .

Dužina nasipa je ca. 800 m. o svim detaljima prijekta teško je govoriti jer zbog brzine radova pararelno sa gradnjom nasipa struka rešava sve što je potrebno kao i sam prilaz mostu prema Drenovi, zaključuje Mijo.

Comments

comments

Pročitajte još

Drenava, 7.4.2024.

DRAGI POSAVCI I POSAVKE Pokrenuli smo jednu pobožnu inicijativu vezanu uz naš zavičaj. Riječ je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)