Naslovna / Nekategorizirano / Upriličeno svečano otvaranje restorana na rijeci Savi

Upriličeno svečano otvaranje restorana na rijeci Savi

Na rijeci Savi u Brčkom danas je svečano otvoren restoran “Sheher”. Od sada će Brčaci moći uživati u potpuno novom ambijentu i vrhunskim delicijama a sve to na našoj rijeci Savi.

Svečanim presjecanjem vrpce otvoren je restoran, kafić, sala za različita slavlja i  posebne prigode. Sve to je ukomponovano u prekrasni ambijent na brčanskom Ficibajeru na splavu na rijeci Savi. Kako kazaše, nešto novo u našem gradu a vrijedno pažnje. Svakako valja naglasiti i izvrsnu kuhinju u kojoj će se pripremati različita vrsna jela.

seher-restoran-8657-620x360

“Naš restoran nudi riblje specijalitete kao prvo, ipak nam je tu naša rijeka Sava. Nadalje, nudimo jela sa roštilja i mnoga druga jela. Također u objektu imao i baštu, kafić. Nadam se da će ovaj grad sa restoranom dobiti nešto dobro. Ja bih voljela da se otvaraju fabrike, ali ipak i ovo je jedna pozitivna strana našeg grada”, kazala je Ismeta Rejzović, vlasnica restorana.

Prostrani i dekorativni restoran i salu, građani će moći koristiti za različite prigode.

Svečanom otvaranju splava prisustvovali su brojni gosti, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti Distrikta, predstavnici brčanske Policije te mnoge druge zvanice. Svi se slažu da je restoran upravo ono što je Brčacima bilo potrebno – mjesto na kome svi mogu doći i uživati a pri tome je na rijeci.

seher-restoran-8666-620x360“Brčko je grad na Savi i u ovom trenutku i nemamo tako puno sadržaja koji su vezani uz rijeku Savu a ona je ipak jedna od najljepših rijeka koja daje puno mogućnosti. Ugostiteljski objekt je jedna ugostiteljsko turistička ponuda koja će stanovnicima Brčko distrikta pružiti prigodu da se u trenucima opuštanja ovdje nađu i da uz lijepu atmosferu i vodu uživaju. Ovakvih i sličnih sadržaja Distrikt mora imati što više”, kazao je Anto Domić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH.

Brčko.tv

Comments

comments

Pročitajte još

Zasjalo je na Lovačkoj kući

Upravo je tako glasila poruka koju sam uz nekoliko slika dobio iz Krepšića, zasjalo je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)