Naslovna / BiH / Brčko : U toku akcija otkrivanja auto-kriminala

Brčko : U toku akcija otkrivanja auto-kriminala

Tijekom policijske akcije kodnog naziva “Bavarac“, koju su danas poduzeli službenici Policije Brčko distrikta u suradnji sa pripadnicima MUP-a Republike Srpske, MUP-a Tuzlanske županije  i MUP-a Županije posavske, uhićeni su: M.T.(50), N.T. (25), D.Š. rođen (27), svi sa područja Brčkog, te S.M.(33) s područja Pala.

Akcija je provedena, s ciljem pronalaska, otkrivanja i procesuiranja osoba koje su vršile kaznena djela iz oblasti organiziranog kriminaliteta s akcentom na autokriminalitet na području BiH.

U ovoj akciji, policijski službenici Policije Brčko distrikta  su izvršili pretres na pet lokacija na području Brčko distrikta, dok su po zahtjevu Policije Brčko distrikta BiH policijski službenici MUP-a Republike Srpske izvršili pretres jedne lokacije na području Istočnog Sarajeva.

“Tijekom pretresa (koji su još u toku), do sada je pronađen i oduzet veći broj predmeta koji se mogu dovesti u vezu s kaznenim djelima i koji će se koristiti u kaznenom postupku, i to : dekoderi za dekodiranje tehničkih uređaja na vozilima, uređaji za komunikaciju (motorole), različiti alati za obijanje i provaljivanje u vozila, različiti alati za startanje vozila  i lomljenje brava, policijske rotacije, registracijske pločice i određena količina narkotičkih sredstava”, priopćeno je iz Policije Brčko distrikta.

federalna.ba

Comments

comments

Pročitajte još

NOVI BRČANSKI SAVSKI MOST KOD GREDICA ILI GORICA?

Gradonačelnik Brčkog Milić Siniša je istakao da je na prijedlog Odjeljenja za javne poslove Vlada …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *