Naslovna / Posavina / HU “Samarita” Vidovice obilježava prvo desetljeće rada

HU “Samarita” Vidovice obilježava prvo desetljeće rada

Osnovani su s misijom pomoći siromašnim, starim i nemoćnim te osobama koje žive same i djeluju pod motom „Budimo jedni drugima na usluzi“.

U proteklih 10 godina, „Samarita“ je zahvaljujući donatorima, koji su svojim prilozima omogućavali njihov rad, pomogla veliki broj osoba u potrebi najviše s područja MZ Vidovice, Kopanice i Jenjić.

Nabavka lijekova, ogrjeva, prehrambenih i higijenskih potrepština, plaćanje režija, pomoć školskoj djeci, samo je dio humanitarnih akcija koje je realizirala HU „Samarita“ Vidovice i dijelom olakšala tešku svakodnevicu osobama u potrebi.

U povodu 10-godišnjeg postojanja i djelovanja, iz Humanitarne udruge „Samarita“ zahvalili su svim svojim članovima, donatorima i ustanovama za pomoć, za ustrajan rad i razumijevanje.

O izvješću o radu i financijama udruge te humanitarnom stanju u Vidovicama, Kopanicama i Jenjiću bit će riječi na godišnjoj Skupštini udruge, u subotu 30. prosinca, koja će se održati u uredu Samarite s početkom u 14 sati. Iz „Samarite“ su čestitali Božićne i Novogodišnje blagdane svim donatorima, korisnicima svojih usluga i svojim članovima.

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)