Naslovna / Lovci iz Krepšića / Nastavljeni su radovi na lovačkoj kući – Slike

Nastavljeni su radovi na lovačkoj kući – Slike

Lijepo vrijem, blaga zima, zu to pristigla obećana sredstva bila su razlog više za nastavak radova na lovačkoj kući sekcije Krepšić .

Koliko se je vremena, zahtjeva, molbi,  i živaca moralo utrošiti kako bi se došlo do ovog podizanja krova uz  druge vrijedne krepšićane koji borave dole, zna najbolje sam Mijo Antunović predsjednik naše lovačke sekcije. .

Za nekih petnaestak dana osim krova i oluka na  lovačkoj kući bit će ugradita i kompletna stolarija  prenosi mi Mijo u svom izvještaju.

Bit će to prostor za okupaljanje ne samo članova lovačke sekcije nego i drugih mještana posebno mladih našeg sela. Svakako da ćemo odrađeni posao kako bi se reklo kod nas „Čatmu“ obilježiti jednom prikladnom feštom ali otom-potom. Neka zvanično ova zima prođe i pristupni putevi budu prikaldno odrađeni, kako bi svi skupa lakše sa osobnim autima mogli do same lovačke kuće.

Prije nekih sat vremena slike sa radovima na lovačkoj kući  zahvaljujući Iliji Jozić stigle su do mene, želim ih radujući se svemu tome podijeliti sa svima vama.

Album sa slikama:

Comments

comments

Pročitajte još

Uskrs u Krepšiću – Video, slike

Najstariji i najveći kršćanski blagdan Uskrs, spomen uskrsnuća Isusa Krista kao temelja kršćanske vjere, slavio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)