Naslovna / BiH / SNIMKE KORONA-DERNEKA ŠOKIRALE BiH – Video

SNIMKE KORONA-DERNEKA ŠOKIRALE BiH – Video

Unatoč mjerama zabrane uvedenima zbog epidemije koronavirusa, u Sarajevu je sinoć održana privatna zabava sa blizu 20 osoba, među kojima su bili i neki poznati glazbenici, ali i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara Staša Kostarac.

Zabava je održana u restoranu iza spuštenih roleta, iako zabrana za rad ugostiteljskih objekata i dalje vrijedi, a uzvanici se nisu pridržavali mjera socijalne distance već su sjedili jedni uz druge za velikim stolom u sarajevskom restoranu Golf Klub, pjevali i nazdravljali.

Uz ministra Kostarca bili su i sarajevski poduzetnik Zijad Blekić, pjevači Halid Bešlić i Šerif Konjević. Preko puta njih su sjedili i Hari VarešanovićSemir Cerić Koke, dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je i član Znanstvenog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo, javlja Klix.ba.

Sve je otkriveno zbog Instagrama jer je jedna od sudionica zabave, glazbenica Slađana Mandić, sve dijelila na svojim storijima i tako zabavljala pratitelje. Snimke je kasnije obrisala.

Zabavu je prekinula policija, a svi sudionici su kažnjeni novčanom kaznom.

Comments

comments

Pročitajte još

DUŠA BOSANSKA KATOLIČKA

Hrvat sam i volim sve Hrvate ma gdje bili Ali zaljubljen sam u bosansku katoličku …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)