Naslovna / BiH / SNIMKE KORONA-DERNEKA ŠOKIRALE BiH – Video

SNIMKE KORONA-DERNEKA ŠOKIRALE BiH – Video

Unatoč mjerama zabrane uvedenima zbog epidemije koronavirusa, u Sarajevu je sinoć održana privatna zabava sa blizu 20 osoba, među kojima su bili i neki poznati glazbenici, ali i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa u Vijeću ministara Staša Kostarac.

Zabava je održana u restoranu iza spuštenih roleta, iako zabrana za rad ugostiteljskih objekata i dalje vrijedi, a uzvanici se nisu pridržavali mjera socijalne distance već su sjedili jedni uz druge za velikim stolom u sarajevskom restoranu Golf Klub, pjevali i nazdravljali.

Uz ministra Kostarca bili su i sarajevski poduzetnik Zijad Blekić, pjevači Halid Bešlić i Šerif Konjević. Preko puta njih su sjedili i Hari VarešanovićSemir Cerić Koke, dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je i član Znanstvenog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo, javlja Klix.ba.

Sve je otkriveno zbog Instagrama jer je jedna od sudionica zabave, glazbenica Slađana Mandić, sve dijelila na svojim storijima i tako zabavljala pratitelje. Snimke je kasnije obrisala.

Zabavu je prekinula policija, a svi sudionici su kažnjeni novčanom kaznom.

Comments

comments

Pročitajte još

NOVI BRČANSKI SAVSKI MOST KOD GREDICA ILI GORICA?

Gradonačelnik Brčkog Milić Siniša je istakao da je na prijedlog Odjeljenja za javne poslove Vlada …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *