Naslovna / Nekategorizirano / Turistica koja neće zaboraviti godišnji u Hrvatskoj, otišla kući sa hrpom love

Turistica koja neće zaboraviti godišnji u Hrvatskoj, otišla kući sa hrpom love

U 33. kolu igre Eurojackpota pet brojeva od 50 u Omišlju je pogodila igračica iz Slovenije na godišnjem odmoru. Za dobitak od 395.903,91 kuna saznala je na odlasku iz Hrvatske zaustavivši se na kiosku Tiska odigrati još jedanput.

“Vidjeli smo velike plakate da se može igrati u Hrvatskoj i redovno igrali na jednom kiosku. Zastali smo odigrati prije povratka i saznali da je baš na njemu uplaćena dobitna petica pa smo provjerili. Još ne znamo na što će otići novac. Odjeća, odmor… već ćemo smisliti”, govori igračica koja želi ostati anonimna.

U Hrvatsku redovito dolazi na odmor, a tijekom godine je skupljala kovanice za ljetovanje s kojima je na kraju zaigrala Eurojackpot i pogodila brojeve 17, 38, 41, 43, 47, ali ne 4 i 6 iz malog bubnja.

Nije razočarana dobitkom

Iako nije pogodila niti jedan od dva od osam brojeva koji bi značili milijunski dobitak, odnosno 236 milijuna kuna u slučaju pogotka oba broja, sretna dobitnica nije razočarana.

‘Da smo pogodili četiri broja uvijek bi se pitali – što bi bilo da je bila petica? Ovako imamo lijepdobitak i nastavljamo igrati”, poručuje sretna susjeda.

Slovenija daleko najsretnija

U povijesti igre Eurojackpot gledajući prema veličini i broju stanovnika Slovenija je daleko najsretnija zemlja. Do sada su u susjedstvo otišla čak dva Eurojackpota, u Hrvatsku jedan, a npr u Španjolsku, Nizozemsku ili Švedsku – niti jedan.

Izvor: net.hr

Comments

comments

Pročitajte još

Poseban dan za mještne župe Gorice – Slike

U subotu 06. 07. 2024 mještani župe Gorice  imali su poseban razlog za slavlje. Prelijepa …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)