Naslovna / Nekategorizirano / Poznata novinarka BBC-a odlazi u časne sestre

Poznata novinarka BBC-a odlazi u časne sestre

MARTINA Purdy, jedna od najpoznatijih BBC-jevih novinarki u Sjevernoj Irskoj, koja je punih 25 godina provela ispred kamera, odlučila je napustiti karijeru te postati časna sestra.

Odluka koju je donijela politička novinarka dopisnica BBC-a šokirala je javnost koja joj je poželjela sve najbolje u novoizabranom pozivu, piše The Independent.  Martina+Purdy[1]

Purdy se obožavateljima obratila putem Twittera, gdje je objasnila razloge zbog kojih BBC napušta nakon 15 godina vjernosti.

– Znam da mnogi od vas neće razumjeti ovu odluku. Ona nije bila laka, ali je odabrana s ljubavlju i velikom radošću – kazala je opisavši novinarstvo kao iznimno poticajnu profesiju.

– Nedostajat će nam njezina mudrost – komentirala je Kathleen Carragher, direktorica BBC-ja u Sjevernoj Irskoj. Podsjetila je da je Purdy jedna od najtalentiranijih i najmarljivijih dopisnica koje su ikada imali.

Kolegici Purdy, koja potvrđuje izreku da je “novinarstvo  najbolji posao na svijetu ako se napusti na vrijeme” želimo sve najbolje u novom pozivu.

(Maxportal)

Comments

comments

Pročitajte još

Kako se prijaviti i registrirati za nadolazeće izbore – Video

* * *Ne dopustite da se u Domovini bez vas odlučuje ! * * * …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.