Naslovna / Krepšić / Djed Filip proslavio 91. Rođendan – Video

Djed Filip proslavio 91. Rođendan – Video

Treba nabrojiti od jedan do devedeset  a tek proživjeti  tolike godine znao bi reći djed Filip ako bi se upustili sa njim u razgovor te ga upitali za godine staristi.  Rođen je 20.03.1926. god. sa suprugom Ružom  strpljivim radom podiže destero djece. Tako da ga danas osim djece obilaze i borojni unuci i unuke.  Sigurno da mu nije bilo lako, život  ga nije štedio  ipak pored nesretnih ratova i Križnog puta kroz koji je prošao doživio je duboku starost.

U prošli ponedjeljak 21. 03. 2017 godine u obitljskoj kući u Krepšiću u krugu svoje obitelji proslavio je 91. rođendan te zakoračio u 92-u godinu.

Naime prošla teška i surova zima malo je uzdrmala njegovo zdravlje ali evo sa prvim zrakama proljetnog sunca  možemo reći da se popravlja i njegovo zdravstveno stanje a to svjedoče i slike ispod ovog priloga.

Znajući za ovaj događaj  navratili su mu tog dana brojni  krepšićani da nazdrave s njime te mu požele još zdravlja  kako bi neki rekli na putu prema stotoj.

Na kraju što drugo nego poželjeti našem djedu Filipu  još puno lijepih i zdravih godina, neka mu je sretan 91. rođendan.

Comments

comments

Pročitajte još

Zasjalo je na Lovačkoj kući

Upravo je tako glasila poruka koju sam uz nekoliko slika dobio iz Krepšića, zasjalo je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)