Naslovna / Nekategorizirano / Održana Večer Hercegovine u Posavini

Održana Večer Hercegovine u Posavini

U Svadbenom salonu ‘Golden Palast’ u Orašju, 5. rujna 2014., je u organizaciji Vlada Županija Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske održana ‘Večer Hercegovine u Posavini’. Posavinom su do dugo u noć odjekivali zvuci gange i bećarca, uz pjesmu ples i igru županijskog kulturno umjetničkog društava ‘Hercegovac’ sa sjedištem u Širokom Brijegu i klape ‘Drača’ iz Mostara.

U zabavnom dijelu programa nastupio je Zdenko Damjanović & bend. Bila je ovo još jedna nezaboravna večer druženja Hercegovaca i Posavaca, koja se održava po drugi put u Orašju, a nastavak je druženja kojega Posavci priređuju u mjesecu travnju u Mostaru.

Na ‘Večeri Hercegovine u Posavini’ okupilo se preko 500 Hercegovaca i Posavaca iz gospodarskog, javnog, kulturnog i športskog života ovih regija, a među kojima je bilo i izaslanstvo Općine Široki Brijeg predvođeno Općinskim načelnikom Mirom Kraljevićem.

Zadovoljstvo suradnjom Posavine i Hercegovine izrazili su u prigodnim obraćanjima predsjednik Vlade Županije Posavske mr. sc. Marijan Oršolić, a isto su potvrdili i predsjednici Vlada Hercegovačko-neretvanske županije Denis Lasić i Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić.

Na ‘Večeri Hercegovine u Posavini’ su bili nazočni i predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH dr. Dragan Čović, te visoko izaslanstvo HDZ-a i HNS-a BiH.

dr. sc. Drago Martinović

Comments

comments

Pročitajte još

OD – DO – Slike

Znate većina za onaj mučni zvuk budilice nakon alkoholom prikraćene noći, onaj hladan tuš na …

Jedan komentar

  1. 7 km dalje, potopljene Kopanice i Vidovice. Sinoć vidjeh starica od 80 godina spava u kući bez prozora i vrata; nemoćna, bolesna i napuštena. Pogledajte ovaj glamur i ovaj kič? Nije li prozor od kopaničke starice ugrađen u ovaj kič i sjaj?

    Mnogi od ovih će za 1 mjesec tražiti vaše glasove. Kažu da su došli posjetiti Posavinu. Nije li Posavina i u Kopanicama? U Kopanice se ne ide u štiklama i frakovima nego u čizmama.

    Kažu da su prijatelji Posavine ? Dobro procjenite: "Jesu li oni Posavinu podigli ili upropastili ? ? ? Tada glasujte, po savjesti.

    Ovo nije "Večer Hercegovine u Posavini", nego je večer kiča, lažnog glamura i bahatosti jedne bezobrazne političke garniture. Prava Hercegovina i Hercegovci ne bi ovo napravili.

    Svi ovi ovdje su UHLJEBLJENI na račun svih nas. Oni su "zlatni građani" koji imaju mjesta u ovoj napaćenoj zemlji. Gdje su ostali građani? Jel ostali čekaju mrvice sa njihovih stolova?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)