Naslovna / Nekategorizirano / SAJAM ZELENA OAZA – GAREVAC 2014.

SAJAM ZELENA OAZA – GAREVAC 2014.

Sajam ZELENA OAZA – GAREVAC 2014. će se održati u subotu, 11. 10. 2014. na imanju Napretkove zaklade Otvorena kuća u Garevcu pokraj Modriče.

Sajam  organiziramo  u okviru projekta prekogranične suradnje Green Oasis – Zelena oaza koji zajednički provode HKD Napredak i Napretkova zaklada Otvorena kuća s partnerom iz Republike Hrvatske S.Š. Matija Antun Reljković iz Sl. Broda, a financira  se  iz IPA II programa Europske unije.

Na sajmu će biti predstavljeni rezultati projekta Green Oasis, a to su: proizvodi Posavine i poljoprivredni proizvođači koji sudjeluju u projektu; obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja se bave ekološkom proizvodnjom, čuvanjem autohtonih sorti i tradicionalnom preradom, te gosti sajma “primjeri dobre prakse” iz BiH i susjednih zemalja.

U okviru sajma bit će predstavljen i nacrt Memoranduma o suradnji i organiziranju klastera ekološke poljoprivrede i ruralnog turizma Posavine.

Uz okuse i mirise Posavine koje možete kušati na štandovima izlagača, Napretkova zaklada Otvorena kuća organizira za sve posjetitelje sajma zanimljivu radionicu i druženje.

Otvorenje sajma je u 11,00 sati.
Dobro nam došli!
Projektni tim Zelena oaza

 Kontakt osoba za informacije i prijave:

Josip Vukojević, administrator
Nenad Krišto, projekt coordinator  

e-mail:  josip.bestyvonnes@gmail.com
e-mail:   otvorenakuca@yahoo.com

mob:  00385 95 9004 170
mob:  00387 63 515 184
tel:   00387 53 874 162

Comments

comments

Pročitajte još

Pepelnica ili Čista srijeda

Pepelnica ili Čista srijeda kršćanski je spomendan kojim započinje korizma. Za katolike Pepelnicom počinje najozbiljnije …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)