Naslovna / Nekategorizirano / SAJAM ZELENA OAZA – GAREVAC 2014.

SAJAM ZELENA OAZA – GAREVAC 2014.

Sajam ZELENA OAZA – GAREVAC 2014. će se održati u subotu, 11. 10. 2014. na imanju Napretkove zaklade Otvorena kuća u Garevcu pokraj Modriče.

Sajam  organiziramo  u okviru projekta prekogranične suradnje Green Oasis – Zelena oaza koji zajednički provode HKD Napredak i Napretkova zaklada Otvorena kuća s partnerom iz Republike Hrvatske S.Š. Matija Antun Reljković iz Sl. Broda, a financira  se  iz IPA II programa Europske unije.

Na sajmu će biti predstavljeni rezultati projekta Green Oasis, a to su: proizvodi Posavine i poljoprivredni proizvođači koji sudjeluju u projektu; obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja se bave ekološkom proizvodnjom, čuvanjem autohtonih sorti i tradicionalnom preradom, te gosti sajma “primjeri dobre prakse” iz BiH i susjednih zemalja.

U okviru sajma bit će predstavljen i nacrt Memoranduma o suradnji i organiziranju klastera ekološke poljoprivrede i ruralnog turizma Posavine.

Uz okuse i mirise Posavine koje možete kušati na štandovima izlagača, Napretkova zaklada Otvorena kuća organizira za sve posjetitelje sajma zanimljivu radionicu i druženje.

Otvorenje sajma je u 11,00 sati.
Dobro nam došli!
Projektni tim Zelena oaza

 Kontakt osoba za informacije i prijave:

Josip Vukojević, administrator
Nenad Krišto, projekt coordinator  

e-mail:  josip.bestyvonnes@gmail.com
e-mail:   otvorenakuca@yahoo.com

mob:  00385 95 9004 170
mob:  00387 63 515 184
tel:   00387 53 874 162

Comments

comments

Pročitajte još

Nisko smo pali mada ni prije nismo visoko kotirali

  Kriv sam Komšiću, jer me nisi kupio za metar drva ili dva kubika šljunka. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)