Naslovna / Krepšić / Dragi prijatelji krepšićkog portala

Dragi prijatelji krepšićkog portala

IMG_3733Već duže vrijeme radimo na projektu nove krepšićke stranice. Željeli smo sa stare stranice sve važnije prenijeti na novi portal, istovremeno sve posložiti u razne kategorije. Napraviti stranicu preglednijom i ljepšom, biti prepoznatljivi ostati u korak s drugima. Velik je to podhvat, puno živaca i vremena. A danas, svi smo nekako knap sa tim vremenom. Poslije svega kroz što smo prošli sretni smo da smo stigli do cilja.

Zahvaljujem Josipi Mišković koja je evo punih jedanaest godina koje su iza nas, kad god bi nešto zapelo pomogla i odradila svoj dio posla. Svakako želim naglasiti da zahvalnost za ovaj novi dizajn krepšićke stranice dugujemo Zvonki Lucić bez čijeg stručnog znanja vjerojatno još nebi bili na cilju. Ulaskom u ovaj projekt Zvonko je istodobno postao član našeg uređivačkog tima.

Hvala Josipi i Zvonki u moje ime i ime sviju vas koji rado navraćate na ovaj portal.

Iskreno mi je drago da će mo surađivati računajući i na vašu podršku dograđivati ovaj prostor kako tekstom tako i slikom.

Vaše sve brojnije posjete su nam hvala i priznanje za uloženi rad.

Podržite nas i nadalje, upišite svoje mišljenje, prijedloge ili komentare, a mi ćemo nastojat sve što je moguće izpoštovati.

P.Krnjić

Comments

comments

Pročitajte još

Prva tvornica sladoleda u BiH uskoro i službeno počinje sa proizvodnjom

Jedinstvenim projektom u BiH, zahvaljujući kojem će YimoR postati prvi proizvođač najkvalitetnijeg sladoleda, pravljenog po …

2 komentara

 1. Čestitke za tim koji oređuje stranicu

 2. Dragi Perica,
  hvala ti na pohvali i drago mi je da imam čast biti dio i član ovoga portala. Ali nemože to tako da samo ti hvališ. Ovim putem evo želim i ja tebi u ime svih nas posjetitelja uputiti koju riječ:

  HVALA TEBI za sav TVOJ trud, uloženo vrijeme i sve ostalo sto činiš za ovaj portal i naše selo. Ne zaboravite – Perica sudjeluje i ima veliku ulogu u organizaciji Krepšićkog tradicionalnog turnira.

  Ja najbolje znam koliko je živaca uložio u proteklih 11 godina. Perica je krenuo od nule – nije se baš razumio u svijet računala, ali je polako i sa puno strpljenja jednu po jednu stvar učio od mene a najviše sam od sebe. Čitajući razne pomoćne tekstove, gledanje raznih video snimaka kako se šta pravi i milion pokušaja i testiranja različitih funkcija – nije odustajao dok nije onako bilo kako je sebi zamišljao.

  Puno njegovog slobodnog vremena je uložio u sve ovo, da vama – koji ste svuda rašireni – pokaže i dadne uvida šta se događa u našem selu i oko našeg sela.
  Da nije Perice, nebi bilo ni ovog portala.
  Puno ti hvala i budi nam i dalje naš najveći Krepšić-informant!
  Josipa M.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)