Naslovna / Hrvatska / Pogledajte kako je vozačica autom preletjela most u Tisnom – Video

Pogledajte kako je vozačica autom preletjela most u Tisnom – Video

Šibenčanka (58) je svojim malim Peugeotom preko pokretnog mosta preletjela kao u filmskoj sceni

U ponedjeljak ujutro oko 9 sati 58-godišnja Šibenčanka je kao u filmskoj sceni preletjela automobilom preko pokretnog mosta u središtu Tisnog koji se već počeo dizati.

Nastavila je voziti mostom i uspjela sletjeti na drugi kraj kanala, a policiji je rekla kako nije vidjela da se most diže, jer ju je zaslijepilo sunce. Vozačica pritom nije ozlijeđena, a ni žuti Peugeot nije pretrpio znatnu štetu.

Mostar Tome Mejić Sidić tvrdi da je most bio podignut najmanje dva i pol metra.

– Zaletjela se brzinom od najmanje 80 kilometara na sat prema kopnu sa murterske strane i nastavila voziti sve do kafića i tamo se zaustavila. Grunulo je strašno, od siline udara svi zračni jastuci su se otvorili u autu, ali mislim da nisu ozlijeđene niti ona, niti njezina suputnica – rekao je za ŠibenikIN još jedan svjedok akrobacije na tišnjanskom mostu.

Zbog nepoštivanja prometnih propisa vozačica je platila 250 kuna kazne. Snimka neobičnog događaja u međuvremenu je objavljena na internetu.

Comments

comments

Pročitajte još

Pepelnica ili Čista srijeda

Pepelnica ili Čista srijeda kršćanski je spomendan kojim započinje korizma. Za katolike Pepelnicom počinje najozbiljnije …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)