Naslovna / Nekategorizirano / Poznata novinarka BBC-a odlazi u časne sestre

Poznata novinarka BBC-a odlazi u časne sestre

MARTINA Purdy, jedna od najpoznatijih BBC-jevih novinarki u Sjevernoj Irskoj, koja je punih 25 godina provela ispred kamera, odlučila je napustiti karijeru te postati časna sestra.

Odluka koju je donijela politička novinarka dopisnica BBC-a šokirala je javnost koja joj je poželjela sve najbolje u novoizabranom pozivu, piše The Independent.  Martina+Purdy[1]

Purdy se obožavateljima obratila putem Twittera, gdje je objasnila razloge zbog kojih BBC napušta nakon 15 godina vjernosti.

– Znam da mnogi od vas neće razumjeti ovu odluku. Ona nije bila laka, ali je odabrana s ljubavlju i velikom radošću – kazala je opisavši novinarstvo kao iznimno poticajnu profesiju.

– Nedostajat će nam njezina mudrost – komentirala je Kathleen Carragher, direktorica BBC-ja u Sjevernoj Irskoj. Podsjetila je da je Purdy jedna od najtalentiranijih i najmarljivijih dopisnica koje su ikada imali.

Kolegici Purdy, koja potvrđuje izreku da je “novinarstvo  najbolji posao na svijetu ako se napusti na vrijeme” želimo sve najbolje u novom pozivu.

(Maxportal)

Comments

comments

Pročitajte još

Ove godine imamo najkraći Advent, traje samo 22 dana – zašto…

Svake godine Advent može početi bilo kojeg dana između 27. studenog i 3. prosinca. Zašto …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)