Naslovna / BiH / BIJELI BOŽIĆ – Krajem mjeseca kiša i snijeg

BIJELI BOŽIĆ – Krajem mjeseca kiša i snijeg

Premda su trenutačne temperature za ovo doba više nego ugodne, osobito u Hercegovini, hladniji dani su pred nama.

Prema dugoročnoj prognozi federalnih meteorologa druga polovica prosinca donijeti će nam zahlađenje, a izgledno je i da bi vrijeme blagdana moglo biti obasuto pahuljama.

Razdoblje stabilnijeg i hladnog vremena očekuje se od 11. do 16. prosinca, s postepenim porastom temperature od 14. prosinca.

U ovom razdoblju preovladavat će pretežno oblačno vrijeme sa moglom u Bosni, a u Hercegovini sa dužim sunčanim intervalima.

Jutarnje temperature u Bosni će se kretati oko -4, dok će u Hercegovini biti oko 1 stupanj. Maksimalne dnevne temperature dostizati će vrijednosti oko 4 Celzija u Bosni, a u Hercegovini oko 10 stupnjeva.

U razdoblju od 17. do 23. prosinca u većem dijelu Bosne i Hercegovine očekuje se nestabilno vrijeme sa kišom i snijegom. Jutarnje temperature u Bosni će se kretati oko – 4, a u Hercegovini oko 1 stupanj, dok će maksimalne dnevne u Bosni imati vrijednosti oko 4, a u Hercegovini oko 11 stupnjeva.

Comments

comments

Pročitajte još

Pepelnica ili Čista srijeda

Pepelnica ili Čista srijeda kršćanski je spomendan kojim započinje korizma. Za katolike Pepelnicom počinje najozbiljnije …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)