Naslovna / Nekategorizirano / VIDEO: Mirko Filipović nokautirao Ishiija – umalo opća tučnjava u ringu!

VIDEO: Mirko Filipović nokautirao Ishiija – umalo opća tučnjava u ringu!

MIRKO FILIPOVIĆ na najljepši se mogući način oprostio od 2014. godine. U velikom revanšu nokautirao je izazivača Satoshija Ishiija nokautom u drugoj rundi i tako zadržao pojas prvaka japanske IGF organizacije. Time je Filipović obranio naslov prvaka u IGF organizaciji na fenomenalan način.

 Bila je to Mirkova borba iz najboljih dana. U prvoj rundi Japanac je prizemljio Mirka i borba se vodila na parteru, ali bivši džudaš nije napravio ozbiljniju štetu našem borcu, tek jedan neugodan udarac laktom.

61029819-cro-cop

U drugoj rundi opet je pokušao na parteru, ali nije išlo. Kada su ustali, više nije imao šanse jer je krenula udaračka ofenziva Cro Copa. Sijevnuo je high-kick koji je očešao glavu Japanca, a onda je prošao sjajno i aperkat nakon čega je Ishii pao, ali se začulo i zvono. No, ono ga nije spasilo jer se više nije mogao podignuti s poda uz obilnije krvarenje. Japancu se počela ukazivati pomoć, opet je bilo krvi po ringu, prošlo je nekoliko minuta dok nije došao k sebi. Nekoliko minuta bio je u gotovo besvijesnom stanju, sjedio na podu krvave glave.

Mirko je u 40. godini pokazao kako ima još što reći u svijetu slobodne borbe. Brutalno je nokautirao jednog od najboljih teškaša svijeta koji nisu dio UFC-a.

Nakon proglašenja pobjednika došlo je do velike gužve u ringu. Japanski borac Fujita htio je nešto reći Mirku odnosno izazvati ga na borbu. Unio mu se u lice, na što ga je Cro Cop odgurnuo na pod. Tada su u ring ušli mnogi koji su očito htjeli napasti Mirka i njegovu ekipu koja je smirila Japance željne senzacije. I Bob Sapp je ušao u ring kako bi smirio strasti, a tamo su bili i MMA velikani Fedor, Josh Barnett i Wanderli Silva koji je Cro Copu stavio pojas prvaka.mirko video

Comments

comments

Pročitajte još

Poseban dan za mještne župe Gorice – Slike

U subotu 06. 07. 2024 mještani župe Gorice  imali su poseban razlog za slavlje. Prelijepa …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)