Naslovna / Lovci iz Krepšića / Gradnja lovačke kuće u Krepšiću – Video

Gradnja lovačke kuće u Krepšiću – Video

Projekat gradnje lovačke kuće u sekciji Krepšić, koja pripada lovačkom društvu „Sokol“ trebao je početi sa realizacijom negdje prošlog ljeta tj. lipanj, srpanj 2014 god.
Većina stvari je bila u toku usaglašavanja ili je već bila usaglasita.

Trebalo je prvo odraditi prilaz, zatim pristupiti kopanju bunara, a onda odabrati izvođača i udariti temelje lovačke kuće koja bi koristila kao prostor za okupaljanje ne samo članova lovačke sekcije nego i drugih mještana posebno mladih našeg sela.
Nažalost prošla godina će ostati zapisana kao godina potopa, Sava je probila nasip i uradila ono što je uradila. Godina je to nezapamćenih kiša tako da pristup a kamoli gradnja na dogovorenoj lokaciji bila je neizvodljiva.
Predsjednik lovačke sekcije Krepšić Mijo Antunnović sazvao je sastanak za vrijeme Božićnih blagdana na temu „Gradnja lovačke kuće u Krepšiću“ .

Htjeo je  izniijeti i obrazložiti komplentu situaciju za željom da se ove godine pristupi gradnji tj. realizaciji tog projekta od kojeg nesmijemo odustati.
Napomenuo bih još jednomi da je lovačko društo „SOKOL“ organizirano u deset lovačkih sekcija i to su;
Dubrave, Donja Skakava, Bukvik, Vitnovići, Ulice, Gorice (i Rahić Donji), zatim Krepšić, Zovik, Boće i Omerbegovača.
Ako k tome dodam da od ovih deset sekcija samo Krepšić i Bukvik još nemaju lovačke kuće mislim da bez ikakve rezerve trebamo pozdraviti trud i zalaganje našeg predsjednika, podržati grdnju projekta te se priključiti akciji sa svojim prilogom.
Prije samog sastanka koji je održan 28.12. 2014. godine zamolio sam Miju za izjavu kako bi istu mogao ralizirati na našoj stranici u želji da dođe do svih onih koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati sastanku .

Comments

comments

Pročitajte još

Drenava, 7.4.2024.

DRAGI POSAVCI I POSAVKE Pokrenuli smo jednu pobožnu inicijativu vezanu uz naš zavičaj. Riječ je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)