Naslovna / Nekategorizirano / Odbojka je u Posavini više od igre

Odbojka je u Posavini više od igre

Nova sportska dvorana u Grebnicama je kao melem na ranu tom napaćenom posavskom kraju koji je prošao svu kalvariju i strahote ratnih razaranja (tim područjem prolazila nekadašnja crta razdvajanja), a prošlogodišnje su poplave ponovile su rušilački, po mnogima, još strašniji pohod. Dvorana je postala utočište mladih, igra koja je više od igre jer im daje kvalitetan sadržaj za slobodno vrijeme na prostoru gdje je sve češći odlazak, a bijela kuga sve veći problem.

Posavina rasadnik odličnih odbojkaša

U Grebničkoj sportskoj dvorani mladi grade temelje svoje sportske budućnosti. Smijeh, vriska , navijanje je sve ono što Grebnicama odavno nedostaje. Ova slika je puno više od igre, to je budućnost posavskog kraja koja zaustavlja odlazaka mladih. Dvorana je upravo postigla svoj cilj jer pruža mogućnost mladima da pokažu svoj talent u odbojci po čemu je posavski kraj najprepoznatljiviji. Neuobičajena slika za male Grebnice je održano županijsko natjecanje u odbojci za  osnovce. U sportskoj dvorani se okupilo više od stotinu dječaka i djevojčica iz sedam osnovnih škola. Ova slika je puno više od igre, to je budućnost našega kraja i temelj kluba jer vidjelo se koliko ima talentirane djece koja su okrenuta odbojci, kažu nam okupljeni Grebničani koji ne propuštaju niti jedan susret u novoj dvorani.

Najbolja ekipa Domaljevca 

Nikoga nije iznenadilo što je pobjednik natjecanja  bila ekipa OŠ „Braće Radića“ iz Domaljevca  (drugo zasluženo mjesto pripalo je ekipi iz OŠ „Vladimira Nazora Odžak) jer su upravo Domaljevac i Odžak utvrde odbojke u Posavini. U finalnom susretu posebno se ljepotom poteza izdvojio Ivo Ivić. Zanimljivo je što skupa sa bratom igra u podmlatku gdje im je i otac stručni voditelj.-Učenici naše škole pokazali su najbolju sportsku vještinu, a cijelo natjecanje je proteklo uz dostojanstveno ponašanje svih učenika. Djeca su pokazala da se znaju veseliti pobjedi ali i podnijeti poraz koji je sastavni dio igre. Na turniru je zamijećeno dosta talentiranih dječaka, te je učenicima upućena poruka da se nastave baviti sportom jer ta aktivnost obogaćuje čovjeka, izjavio je prilikom uručenja diploma pobjednicima turnira, u ime domaćina natjecanja v.d. ravnatelj Stjepan Piljić, čestitajući učenicima kao i nastavniku, voditelju sekcije Damiru Kariću.

Posavina.org

Comments

comments

Pročitajte još

Tuzla – grad soli – ostaje bez soli!

Još od doba Ilira bilo je poznato da se na području današnje Tuzle nalaze zalihe …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)