Naslovna / Krepšić / Vikend u Krepšiću – Video

Vikend u Krepšiću – Video

Ako bi trebalo nekako opisati prošli vikend u Krepšiću složit će se svi oni koji su dole bili da je dovoljno ako kažem ; Kiša, tmurno, prohladno i opet ponovno kiša. A tako je bilo i u širem regionu, ništa posebno.

U selu se uvjek pojavi netko novi neki kao ja na kratko, dok drugi ostanu koji dan duže. Nisam mogao ne primijetii radove u crkvi, u tijeku je presvalačenje poda sa granitnim pločicama. Kako mi reče župnik Mato radovi bi mogli biti finalizirani negdje sredinom lipnja.

Primijetio sam I radove na iskopu novih šest bunara, na kratko sam prisustvovao iskopu trećeg I to zabilježio okom objektiva. Donatorska srestva za ovaj projekt rekoše mi osigurala je HSS Brčko distrikta.

Iako javna glasila već duže vrijeme upozoravaju na veliku brojnost zmija, mogu reći da za mog boravka nisam vidio niti jedu. Ali zato vozači oprez… u dva navrata sam vidio mladunčad lisičijeg porijekla, prelaze puteve bez ikakvog straha, polako vozite nisu oni krivi što neznaju za razne opasnosti koje ih okružuju.

Comments

comments

Pročitajte još

Krepšić domaćin tradicionalnog susreta brčanskih lovaca i Hrvata

  Lovačka udruga “Sokol” Seonjaci već tradicionalno organizira prsten za sve lovačke sekcije koje su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)