Naslovna / Krepšić / Mosta u Krepšiću još nema

Mosta u Krepšiću još nema

Most na magistralnoh cesti Brčko – Lončari u mjestu Krepšić ni godinu i pol nakon katastrofalnih poplava nije saniran. Na mjestu mosta je zjapeća rupa.

vlcsnap-2015-10-09-13h10m42s558Istina, napravljen je kvalitetan obilazak oko dijela ceste na kojoj se nalazi nedostajući most, no evidentno je da se netko poslužio nasipnim materijalom koji se nalazio na prilazu do nepostojućeg mosta. Iako je većina vozača upoznata s obilaznim dijelom, dio vozača još uvijek ne zna da mosta više nema, pa kako se radi o dijelu puta koji je ravan malo pritisne papučicu gasa na svom vozilu.

U slučaju da se netko od takvih vozača jednostavno ogluši o pripadajuće putokoaze on bi završio u zjapećoj rupi. Posipni materijal koji je do prije određenog vremena priječio prolazak vozila prema rupi sada nedostaje. Rupa nije male dubine i uz brzinu koja bi se mogla razviti na dolazećem dijelu ceste posebice kada se vozilo kreće iz Brčkog prema Lončarima, gdje je bukvalno očišćen prilaz zjapećoj rupi, moglo bi za posljedicu imati malo veći problem. Za sada se ne zna kada će novi most stići i kada će biti ugrađen. Do tada možda ne bi bilo loše još malo posipnog materijala kako bi se spriječile moguće nevolje.

/posavina tv./

 

Comments

comments

Pročitajte još

Uskrs u Krepšiću – Video, slike

Najstariji i najveći kršćanski blagdan Uskrs, spomen uskrsnuća Isusa Krista kao temelja kršćanske vjere, slavio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)