Naslovna / BiH / Brčko : U toku akcija otkrivanja auto-kriminala

Brčko : U toku akcija otkrivanja auto-kriminala

Tijekom policijske akcije kodnog naziva “Bavarac“, koju su danas poduzeli službenici Policije Brčko distrikta u suradnji sa pripadnicima MUP-a Republike Srpske, MUP-a Tuzlanske županije  i MUP-a Županije posavske, uhićeni su: M.T.(50), N.T. (25), D.Š. rođen (27), svi sa područja Brčkog, te S.M.(33) s područja Pala.

Akcija je provedena, s ciljem pronalaska, otkrivanja i procesuiranja osoba koje su vršile kaznena djela iz oblasti organiziranog kriminaliteta s akcentom na autokriminalitet na području BiH.

U ovoj akciji, policijski službenici Policije Brčko distrikta  su izvršili pretres na pet lokacija na području Brčko distrikta, dok su po zahtjevu Policije Brčko distrikta BiH policijski službenici MUP-a Republike Srpske izvršili pretres jedne lokacije na području Istočnog Sarajeva.

“Tijekom pretresa (koji su još u toku), do sada je pronađen i oduzet veći broj predmeta koji se mogu dovesti u vezu s kaznenim djelima i koji će se koristiti u kaznenom postupku, i to : dekoderi za dekodiranje tehničkih uređaja na vozilima, uređaji za komunikaciju (motorole), različiti alati za obijanje i provaljivanje u vozila, različiti alati za startanje vozila  i lomljenje brava, policijske rotacije, registracijske pločice i određena količina narkotičkih sredstava”, priopćeno je iz Policije Brčko distrikta.

federalna.ba

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)