Naslovna / Nekategorizirano / 11. Tradicionalni susret krepšićana

11. Tradicionalni susret krepšićana

Kao proteklih tako i ove godine pokušali smo između nas napraviti razne kontakte i razgovore, čuti vaša mišljenja, kako bi izvukli neke zaključka, sve to u svrhu da  bi odredili datum odžavanja ovogodišnjeg jedanestog po redu tradicionalnog susreta krepšićana.

Moram priznati  da je stvarno teško odrediti neki datum koji bi odgovarao svima.  Mi datum našeg okupljanja nesmijemo stavit prerano a ni prekasno, znači najbolje bi bilo u špici godišnjih odmora, a istovremeno moramo to uskladiti sa drugim terminim (kao što su svadbe ) . Naime kao što je svima poznato 06. 08. (subota) imamo u selu svadbu, sutra dan nedjelju uzećemo za mali predah a onda 08. 08. Bi bio turnir koji ćemo početi kao i predhodnih  godina popodne u 14.00 sati. Pozivamo vas da u razgovoru sa drugim radi što bolje informiranosti prenesete ;

Ovogodišnji  11. Tradicionalni susret krepšićana će biti (Ponedjeljak) 08. 08. 2016.godine.

Prilika je to da se jednom u godini okupe mještani našeg sela, napose mladi u što većem broju, uz druga takmičenja sudjeluje i u nogometnom turniru pa po mogućnosti osvoji i neki pehar i nagrada.  Svrha svega  toga je provesti dan u svome selu u jednom lijepom druženju te otići iz njega sa lijepim uspomenam i željom da se sretnemo i iduće godine ponovno.

Na kraju  koristeći podatke naše arhive pogledajte slike nogometnih ekipa koje su sudjelovale na našem prvom turniru koji je odigran 07. 08.2005.godine na veliko nogometnom igralištu.

Ekipe sudionici  prvog turnira:

1.DAŽ – Stjepanović,  2.Tsunami – Vrbanja,  3. Foto Gunja – Vukovi s Velebita,  4.Tinjaši,  5. Playboy,

  1. Trio – Zarići

Plasman turnira:

  1. Mjesto Foto Gunja – Vukovi s Velebita
  2. Mjesto Trio – Zarići
  3. Mjesto Tinjaši
[shashin type=”album” id=”53″ ” size=”600″ columns=”max”]

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)