Naslovna / Vijesti / Mađioničar o kojem priča cijela Velika Britanija! – Video

Mađioničar o kojem priča cijela Velika Britanija! – Video

Mađioničar Marc Spelmann (46) oduševio je Britance u prvoj epizodi nove sezone showa “Britain’s Got Talent”. Spelmann je izveo trik u kojem je praktički pročitao misli članovima žirija, ali su mu u tom pomogli i članovi njegove obitelji – supruga i kćerkica. To mu je i donijelo plasman u finale, budući da su mu voditelji Ant i Dec dali zlatnu pozivnicu.
Samouvjereni Marc prvo je članovima žirija dao niz zadataka – morali su izabrati bojicu bilo koje boje, pokazati jednu kartu, okrenuti Rubikovu kocku slučajnim redoslijedom i zaokružiti slučajnu riječ iz knjige. Dok su oni to radili, mađioničar je ispričao kako mu je supruzi dijagnosticiran rak dojke dok je bila trudna.

No mala Isabella rodila se zdrava i sad joj je dvije godine, a ozdravila je i njena mama. Marc je s kćerkicom još prije dvije godine snimio video na kojem je ona točno pogodila što će izabrati članovi žirija.

Ova magija oduševila je sve članove žirija, voditelje, ali i gledatelje, koji u protekla dva dana na društvenim mrežama dijele ovaj fenomenalan nastup.

/vecernji.ba/

Comments

comments

Pročitajte još

Krepšić domaćin tradicionalnog susreta brčanskih lovaca i Hrvata

  Lovačka udruga “Sokol” Seonjaci već tradicionalno organizira prsten za sve lovačke sekcije koje su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)