Naslovna / Lovci iz Krepšića / Krepšićani obilježili ponovno otvorenje lova

Krepšićani obilježili ponovno otvorenje lova

Odlukom nadležnog Vladinog odjela sa 26. 01. 2020 poslije dužeg vremena odobren je izlazak u lov na području Brčko Distrikta.

Kao i u ostalim sekcijama na području Brčkog, sekcija Krepšić je sa oduševljenjem primila vijest o  lovnom odobrenju na području koje njima pripada. Istog dana ujutro od 7.00 do 7.30  bio je skup lovaca na zbornom mjestu kod lovačke kuće. Svi lovci su uredno upisani u evidenciski list i već ranije propisano najavljeni.

Treba istaći da su ovim povodom pojedini lovci došli posebno iz Austrije.

Kako je bilo najavljeno prije polaska u lov, na zborno mjesto su došli prestavnici policije Brčko Distrikta te izvršili kontrolu dokumenata i indentifikaciju lovaca.

Poslije toga okupljeni lovci su se podijelili u tri grupe te obišli teren sve do Ribanjskog kanala. Zatim su se svi vratili u lovačku kuću na ručak gdje su  u jednom ugodnom druženju ostali do popodnevnih sati uz pripremljeno jelo i piće nije izostala ni pjesma Mirčana i Frane.

Bilo je to jedno od brojnih druženja, ovo povodom otvorenja lova u toplini naše lijepe lovačke kuće na koju možemo svi biti ponosni.

 

( za krepsic.com Ilija Anić i Darko Stjepanović )

 

 

 

 

Comments

comments

Pročitajte još

Drenava, 7.4.2024.

DRAGI POSAVCI I POSAVKE Pokrenuli smo jednu pobožnu inicijativu vezanu uz naš zavičaj. Riječ je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)