Naslovna / Lovci iz Krepšića / Pregazili protivnika ko plitki potok

Pregazili protivnika ko plitki potok

Lovačka udruga „Sokol“ Seonjaci, već tradicionalno pred korizmu organizira večeru i prsten za sve sekcije koje su u slkopu lovačke udruge. Sekcija Krepšić se rado odaziva na taj događaj, pa je tako bilo i ove godine. Predhodne dvije godine smo upisali pobjede na ovom lovačkom gurniru, pa su naša očekivanja i ove bila isključivo pobjeda.

Nakon bogate večere, (lovački gulaš i pečenka), pristupilo se izvlačenju protivnika.

„Reprezentaciju“ sekcije Krepšić i ove godine, već treću godinu za redom čini uigrana ekipa u sastavu Mirko Stjepanović, Dalibor Oršolić, Franjo Krnjić, i Ilija Anić. Uz navijače smo imali predsjednika sekcije Miju Antunović i Juru Stjepanović, ove godine opravdano odsutni su bili Stjejpan Anić Pepa i Filip Stjepanović.

Za protivnike ove godine dobili smo sekciju Bukvik. Od samog početka rezultat je bio na našoj strani. Negdje kod rezulata 41:18 za nas, Dalibor je imao dobru krivaču gdje je od ruke sakrio preko sto poena, te nas doveo na rezultat 50 novih, a protivnicu su ostali na 18 starih. Nakon toga protivnici pronalaze prsten i Nešo iz protivničke ekipe sakriva od ruke 85 poena i dolazi na troje novi. Malo smo se organizirali unutar ekpe, nalazimo prsten i krijemo novu seriju od 50 poena te nam treba prsten za pobjedu, ali protivnici ga uzimaju. Pokušali su sakriti ali odmah smo pronašli prsten i Frana krije za pobjedu.

Imali smo najuvjerljiviju pobjedu na turniru sa rezultatom 201:107 drugom riječju protivnička ekipa je pregažena ko plitak potok.

Također treba napomenuti svestranost sekcije Krepšić, na cijelom turniru nitko nije znao zapjevat kao naši istaknuti članovi Mirčan i Frana, koji su više puta tokom večeri nagrađeni aplauzom prisustnih. Evo tako smo na listu pobijeđenih ekipa uz već ranije pobijeđene D. Skakau i Ulović, uvrstili i Bukvik. Idemo dalje, pola sekcije u udruzi smo pobijedili. Sledeće godine spremno očekujemo nove protivnike.

za krepsic.com: Ilija Anić

Comments

comments

Pročitajte još

DUŠA BOSANSKA KATOLIČKA

Hrvat sam i volim sve Hrvate ma gdje bili Ali zaljubljen sam u bosansku katoličku …

Jedan komentar

  1. Frana je zajeban igrac, to mi je ujak, a vjerovatno i ostali iz ekipe kad su tako porazili protivnika…nije krv voda😉

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)