Naslovna / Krepšić / Sa sastanka Mjesne zajednice Krepšić II 
d_cinlike

Sa sastanka Mjesne zajednice Krepšić II 

Na poziv predsjednika mjesne zajednice Krepšić II  Jure Blažević u prošlu srijedu 04. 01. 2023 sa početkom u 17.00 sati održan je sastanak mještana ove mjesne zajednice. 

Po riječima samog predsjednika sastank je bio zamišljen kao druženje po završetku jedne godine, na kojem bi se uz put dotakli nekih tema, spomenuli urađeno u protekloj godini, odredili neke prioritete, te iznijeli neke prijedloge pa na kraju i kritizirali ono što bi trebalo popravit. 

Za sve što je urađeno u prošloj godini želio bih zahvalit – citiram “našoj stranci HDZ-u Brčko distrita Bih” koja nam je preko određenih amandmana osigurala srestva za odrađene projekte zaključio je Juro Blažević svoje uvodno izlaganje pred četrdesetak okupljenih, davši riječ Iliji Aniću jednom od neumornih i aktivnih mještana ovoga mjesta.

Mislim da svi vi po dolasku iz vana u selo možete uvjek primijetiti daje nešto novo odradito, nije potrebno meni kao pojedincu zahvaljivati nastavlja Ilija Anić: Imamo partnere, ljude sa kojima korektno surađujemo i preko kojih svake godine osiguramo neka sredstva za selo Krepšić. 

Za sledeću godinu smo u proračunu predvidili srestva u iznosu od 50.000 maraka to mi je potvrdio gos. Ivo Filipović riječ je o putu u Objedi koji ide u smijeru Zajednica,  prema Vidovicama. Uz to uz onih postojećih 25 000 maraka koje su predviđene za ogradu na groblju još 15.000 je predviđeno u tu svrhu,  također  za nastavak zacjevljivanja kanala kroz selo još 15.000 maraka. Na kraju možemo reći da podrška HDZ našoj mjesnoj zajednici je bila i ostala neupitna, zaključio je Ilija.

U nastavku sastanka zbog iznenadne smrti Pere Bijelonjić člana odbora MZ Krepšić na to upražnjeno mjesto jednoglasno je izabran Slavko Stjepanović. 

Na kraju kako to i inače biva sva  izlaganja i debatiranja pjesmom su zamijenili Ivica i Tomo.

Comments

comments

Pročitajte još

Tuzla – grad soli – ostaje bez soli!

Još od doba Ilira bilo je poznato da se na području današnje Tuzle nalaze zalihe …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)