Naslovna / Nekategorizirano / Anketa o parkirnim mjestima u Brčkom

Anketa o parkirnim mjestima u Brčkom

Javno poduzeće „Putevi“ Brčko distrikta organiziralo je danas snimanje stanja s parkirnim mjestima u Brčkom.

U pripremi je , naime izrada studije kojoj je cilj da na stručnoj i pravnoj osnovi ponudi rješenja o utjecaju sustava prometa na ostale segmente prometne strukture, da prijedlog sa pravnog gledišta o uvođenju  novog sustava naplate, predloži prijedlog unutarnje organizacije samog poduzeća, odnosno sektora za parkiranje kao i sve ostale segmente kada je o parkingu  riječ.

Voditelj projekta za dozvole i parking u Javnom poduzeću „Putevi“ Vedran Dević, naglašava da anketiranje vode učenici Tehničke škole i da će se ono provesti također i u naredni utorak, ali u popodnevnim satima.

Snimanjem stanja ovaj put je obuhvaćen   parking u centru grada, dok  kasnijim aktivnostima to će se učiniti i u ostalim dijelovima grada.

U Brčko distriktu, inače, ima oko 400 obilježenih parkirnih mjesta što je premalo za oko 25.000 registriranih automobila i činjenicu da kroz grad prolazi magistralni put Banja Luka Bijeljina.

Brčko je jedan od rijetkih gradova u kojem nema naplate parkiranja osim jednog neuređenog, neasfaltiranog placa gdje se naplata obavlja.

Comments

comments

Pročitajte još

Očuvajmo uspomenu na nedužno stradale

Pod geslom očuvajmno uspomenju na nedužno stradale a pravdu i istinu za preživjele i ove …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)