Naslovna / Nekategorizirano / Anketa o parkirnim mjestima u Brčkom

Anketa o parkirnim mjestima u Brčkom

Javno poduzeće „Putevi“ Brčko distrikta organiziralo je danas snimanje stanja s parkirnim mjestima u Brčkom.

U pripremi je , naime izrada studije kojoj je cilj da na stručnoj i pravnoj osnovi ponudi rješenja o utjecaju sustava prometa na ostale segmente prometne strukture, da prijedlog sa pravnog gledišta o uvođenju  novog sustava naplate, predloži prijedlog unutarnje organizacije samog poduzeća, odnosno sektora za parkiranje kao i sve ostale segmente kada je o parkingu  riječ.

Voditelj projekta za dozvole i parking u Javnom poduzeću „Putevi“ Vedran Dević, naglašava da anketiranje vode učenici Tehničke škole i da će se ono provesti također i u naredni utorak, ali u popodnevnim satima.

Snimanjem stanja ovaj put je obuhvaćen   parking u centru grada, dok  kasnijim aktivnostima to će se učiniti i u ostalim dijelovima grada.

U Brčko distriktu, inače, ima oko 400 obilježenih parkirnih mjesta što je premalo za oko 25.000 registriranih automobila i činjenicu da kroz grad prolazi magistralni put Banja Luka Bijeljina.

Brčko je jedan od rijetkih gradova u kojem nema naplate parkiranja osim jednog neuređenog, neasfaltiranog placa gdje se naplata obavlja.

Comments

comments

Pročitajte još

Važno obavještenje za mještane Krepšića

Poštovani mještani Krepšića Kao što ste već upućeni, ove godine je pokrenut projekat komasacije u …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.