Naslovna / Nekategorizirano / NASA otkirva dokaz o postojanju života izvan zemlje

NASA otkirva dokaz o postojanju života izvan zemlje

Konferencija će se održati u zgradi NASA-e u Washingtonu te će se izravno emitirati na njihovoj televiziji. Do tada, NASA ne želi izlaziti s nikakvim informacijama već drže sve u velikoj tajnosti.

Samo su obznanili kako je riječ o ‘astrobiološkim otkrićima koji će utjecati na potragu za dokazima o životu izvan Zemlje’.

>> Naša galaksija ima ‘problem s mjehurima’?

Ono što je poznato jesu sudionici koji će govoriti na NASA-inoj presici. Tamo će sjediti direktorica astrobiološkog programa Mary Voytek, astrobiologinje Felisa Wolfe-Simon i Pamela Conrad. Zatim znanstvenici Steven Benner i James Elser koji inače istražuje kemijski sastav mjesta na kojem se može razviti život.

Vijest je podigla veliku prašinu te se u rekordnom roku pojavilo više stotina scenarija mogućih noviteta iz NASA-a. Prema pisanju AOL Newsa, tragovi života su najvjerojatnije pronađeni na Marsu ili Saturnovom mjesecu Rhea čija se atmosfera sastoji od kisika i ugljikova dioksida. Neki pak ‘navijaju’ za Saturn jer je nedavno sonda tamo pronašla tekuću vodu ispod površine. Bilo kako bilo, svi ćemo se morati strpjeti do četvrtka.

Dnevnik.hr

Comments

comments

Pročitajte još

DUŠA BOSANSKA KATOLIČKA

Hrvat sam i volim sve Hrvate ma gdje bili Ali zaljubljen sam u bosansku katoličku …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)