Naslovna / Nekategorizirano / Upriličeno svečano otvaranje restorana na rijeci Savi

Upriličeno svečano otvaranje restorana na rijeci Savi

Na rijeci Savi u Brčkom danas je svečano otvoren restoran “Sheher”. Od sada će Brčaci moći uživati u potpuno novom ambijentu i vrhunskim delicijama a sve to na našoj rijeci Savi.

Svečanim presjecanjem vrpce otvoren je restoran, kafić, sala za različita slavlja i  posebne prigode. Sve to je ukomponovano u prekrasni ambijent na brčanskom Ficibajeru na splavu na rijeci Savi. Kako kazaše, nešto novo u našem gradu a vrijedno pažnje. Svakako valja naglasiti i izvrsnu kuhinju u kojoj će se pripremati različita vrsna jela.

seher-restoran-8657-620x360

“Naš restoran nudi riblje specijalitete kao prvo, ipak nam je tu naša rijeka Sava. Nadalje, nudimo jela sa roštilja i mnoga druga jela. Također u objektu imao i baštu, kafić. Nadam se da će ovaj grad sa restoranom dobiti nešto dobro. Ja bih voljela da se otvaraju fabrike, ali ipak i ovo je jedna pozitivna strana našeg grada”, kazala je Ismeta Rejzović, vlasnica restorana.

Prostrani i dekorativni restoran i salu, građani će moći koristiti za različite prigode.

Svečanom otvaranju splava prisustvovali su brojni gosti, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti Distrikta, predstavnici brčanske Policije te mnoge druge zvanice. Svi se slažu da je restoran upravo ono što je Brčacima bilo potrebno – mjesto na kome svi mogu doći i uživati a pri tome je na rijeci.

seher-restoran-8666-620x360“Brčko je grad na Savi i u ovom trenutku i nemamo tako puno sadržaja koji su vezani uz rijeku Savu a ona je ipak jedna od najljepših rijeka koja daje puno mogućnosti. Ugostiteljski objekt je jedna ugostiteljsko turistička ponuda koja će stanovnicima Brčko distrikta pružiti prigodu da se u trenucima opuštanja ovdje nađu i da uz lijepu atmosferu i vodu uživaju. Ovakvih i sličnih sadržaja Distrikt mora imati što više”, kazao je Anto Domić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH.

Brčko.tv

Comments

comments

Pročitajte još

Gradonačelnik i njegov zamjenik u posjeti lovačkoj kući u Krepšiću i radovima na vodovodnoj i putnoj infrastrukturi

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine prim. dr. Zijad Nišić, zajedno sa svojim zamjenikom dr. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)