Naslovna / Lovci iz Krepšića / Projekt Lovačka Kuća – Poziv na sastanak

Projekt Lovačka Kuća – Poziv na sastanak

lovacka1Trebalo je prvo odraditi prilaz, zatim pristupiti kopanju bunara, a onda odabrati izvođača i udariti temelje lovačke kuće koja bi koristila kao prostor za okupaljanje ne samo članova lovačke sekcije nego i drugih mještana posebno mladih našeg sela.

A priije svega toga, koliko papira, zahtjeva, molbi, vremena i živaca  se moralo utrošiti kako bi sve bilo legalno, zna najbolje Mijo Antunović predsjednik naše lovačke sekcije u Krepšiću.

Nadolazeći blagdani su upravo prilika da se sastanemo u što većem broju, saznajmo malo više o  utrošenim srestvima, čujemo riječ  više o kompletnom financiskom stanju i  više o cijelom projektu , navodi  Mijo u svom dopisu koji sam upravo dobio.

Sastanak  bi se održao u vjeronaučnoj dvorani iza crkve u ponedjeljak, 28.12.2015.god. (Nevina dječica-Mladenci) sa početkom u 15.00 sati.

Pozvani će biti  predsjednik Lovačkog društva „Sokol“ gosp. Tomo Hrgovčić i gosp. Petar Vrhovec kao gosti od kojih ćemo zasigurno moći dobiti odgovore na još neka pitanja.

Pozvani su svi zainteresirani  (ne samo članovi sekcije),ovo je naš zajednički projekt,  odazovimo se u što većem broju, također prenesimo ovu obavijest  u razgovoru i drugima dodaje na kraju Mijo Antunović .

Comments

comments

Pročitajte još

Krepšić domaćin tradicionalnog susreta brčanskih lovaca i Hrvata

  Lovačka udruga “Sokol” Seonjaci već tradicionalno organizira prsten za sve lovačke sekcije koje su …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)