Naslovna / Nekategorizirano / Obitelj iz sela Prijakovci tvrde: Fotografirali smo NLO – Video

Obitelj iz sela Prijakovci tvrde: Fotografirali smo NLO – Video

Kod Zorića smo zatekli – punu kuću komšija. Svi su došli da vide neobične fotografije koje su zabilježili oko podne na nebu iznad svoje kuće u Prijakovcima.

 Na fotografijama koje su snimili mobilnim telefonom i poslali ATV-u vidi se, tvrde, nepoznati leteći objekt. Prizor ih je, kažu, ostavio u čudu, a potpuno su sigurni da su čudo i vidjeli.

“Mislim, kako ne vjerovati. Haj’te mi sad vi recite. Ako vidite, znači. Ja slobodno dajem da se slike provjere, da stručnjaci pogledaju. Jednostavno, nešto ima. Što, neka se utvrdi”, govori Pero Zorić.

Fotografiju je snimila njegova kćerka Sofija. Dok je slikala brata na nebu je, kaže, primijetila nešto što liči na svemirski brod. Veliki obris je nestao nakon nekoliko sekundi, i više ga nije vidjela.

Tek kada je pregledala četiri fotografije, shvatila je, kaže, o čemu se radi.

“Pa, ja sam razmišljala što je to, onako, malo sam se bila prepala, nisam znala što je. Vjerovala sam ali, nisam baš. Onako, i da i ne, ali sad malo više vjerujem”, kaže Sofija Zorić.

Zorići u svakom slučaju očekuju da neko dođe da istraži neobičnu pojavu. Komšije u šali kažu da su vanzemaljci došli da im postave rasvjetu koja im je davno obećana.

/vecernji.ba/

Comments

comments

Pročitajte još

Drenava, 7.4.2024.

DRAGI POSAVCI I POSAVKE Pokrenuli smo jednu pobožnu inicijativu vezanu uz naš zavičaj. Riječ je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)