Naslovna / Krepšić / Djed Filip proslavio 91. Rođendan – Video

Djed Filip proslavio 91. Rođendan – Video

Treba nabrojiti od jedan do devedeset  a tek proživjeti  tolike godine znao bi reći djed Filip ako bi se upustili sa njim u razgovor te ga upitali za godine staristi.  Rođen je 20.03.1926. god. sa suprugom Ružom  strpljivim radom podiže destero djece. Tako da ga danas osim djece obilaze i borojni unuci i unuke.  Sigurno da mu nije bilo lako, život  ga nije štedio  ipak pored nesretnih ratova i Križnog puta kroz koji je prošao doživio je duboku starost.

U prošli ponedjeljak 21. 03. 2017 godine u obitljskoj kući u Krepšiću u krugu svoje obitelji proslavio je 91. rođendan te zakoračio u 92-u godinu.

Naime prošla teška i surova zima malo je uzdrmala njegovo zdravlje ali evo sa prvim zrakama proljetnog sunca  možemo reći da se popravlja i njegovo zdravstveno stanje a to svjedoče i slike ispod ovog priloga.

Znajući za ovaj događaj  navratili su mu tog dana brojni  krepšićani da nazdrave s njime te mu požele još zdravlja  kako bi neki rekli na putu prema stotoj.

Na kraju što drugo nego poželjeti našem djedu Filipu  još puno lijepih i zdravih godina, neka mu je sretan 91. rođendan.

Comments

comments

Pročitajte još

Tuzla – grad soli – ostaje bez soli!

Još od doba Ilira bilo je poznato da se na području današnje Tuzle nalaze zalihe …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)