Naslovna / BiH / Poziv! Poduprimo daljni rad radio MARIJE Sarajevo

Poziv! Poduprimo daljni rad radio MARIJE Sarajevo

Radio Marija Bosne i Hercegovine dio je Svjetske obitelji Radio Marije koja širom svijeta, na pet kontinenata, ima preko 60 radijskih postaja. Udruga Radio Marija neprofitna je, nevladina i nepolitička građanska udruga, osnovana u BiH godine 24. Rujna 2009.

Temeljna je djelatnost udruge proizvodnja i emitiranje radijskoga programa.

Jedan od rezultata djelovanja Svjetske obitelji Radio Marije, koji je od velike važnosti za nas, je upravo osnivanje Radio Marije u Bosni i Hercegovini. Tako je, nakon dugih priprema, 8. prosinca 2010. godine, prvi put pušten program iz studija Radio Marije u Banja Luci, a potom, 5. siječnja počeo je s radom i studio u Sarajevu.

Ovih dana do meine je došla obavijest kako radio Marija Sarajevo proživljava jedno teško ekonomsko razdoblje, možda više nego ikada do sada treba financisku podršku. Obavijest nije stigla od našeg pater Mate, jer poznavajući ga mogu reći da je on  osoba koja će radije prešutjeti i pretrpjeti sve što ga i te kako pritišće nego zatražiti pomoć od nekoga a napose od svojih mještana.

Koristeći ovaj naš internetski prostor  htjedoh pozvati sve vas koji navraćate na ovu stranicu, napose naše krepšićane da evo jednim prilogom (darom od srca)  podupremo daljni rad radio Marije.  Po boravku u Krepšiću za božićne blagdane sva prikupljena novčana srestva proslijedit ćemo našem p. Mati koji kao i monogi od nas rado dozali u rodni kraj.

Svi oni  koji svojim prilogom žele podržati ovu akciju a ne dolaze za božićne blagdane u selo vjerujem da će naći mogućnost da preko nekog od naših krepšićana proslijede svoj prilog do Krepšića.

Idući u susret Božiću, nalazimo se u vremenu darivanja,  pridružite nam se pomozimo radio Mariju.

radio Marija

Comments

comments

Pročitajte još

Tuzla – grad soli – ostaje bez soli!

Još od doba Ilira bilo je poznato da se na području današnje Tuzle nalaze zalihe …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)