Naslovna / Kultura i Folklor / Poslala pokojnoj majci čestitku za Majčin dan i dobila odgovor

Poslala pokojnoj majci čestitku za Majčin dan i dobila odgovor

Preokupirani svojim životima često zaboravljamo na onu osobu koja na nas nikad ne zaboravlja – majku. Danas je Majčin dan i iako bi bilo lijepo da svi to malo češće radimo, bar danas bi se svi trebali potruditi i napraviti nešto lijepo za nju.

Svrha majčinog dana jest probuditi uspavanu ljubav i zahvalnost prema ženama koje su nas rodile. Dokinuti otuđivanje obitelji. Učiniti nas boljom djecom približavajući nas srcima naših dobrih majki. Dati majkama do znanja da ih cijenimo iako to baš ne pokazujemo često.

 Četverogodišnja djevojčica je u prosincu prošle godine izgubila mamu. Poslala joj je za Majčin dan čestitku u raj. Kad je uslijedio odgovor ‘od mame iz raja’ sreća je bila nezamisliva…

Ella Lennon (4) , iz Kilmarnocka u Škotskoj, je na Majčin dan poslala pismo svojoj mami adresirano ‘Mami u raju’. To je bio prvi Majčin dan koji ne provodi sa svojom mamom, koja je prošlog prosinca preminula od raka mozga.

Nakon toga, dogodilo se nešto potpuno neočekivano. Jedan zaposlenik Royal Maila, koji je vidio pismo i na koga je adresirano, odlučio je razveseliti malu djevojčicu i odgovoriti joj.

Moja prekrasna Ella, 

Hvala ti puno na ovoj posebnoj čestitki za Majčin dan. Ti si jedna u milijun za mene i jako, jako, jako te volim.

Odrastaš u jednu predivnu i pametnu, posebnu djevojčicu i jako se ponosim tobom. Iako sam na Nebu, s tobom sam svaki dan.

Puno zagrljaja i pusa,
Mama

Na pozadini pisma je bilo napisana adresa: Mama, 1 Anđelska vrata, Između oblaka, u Raju.

Toliko je lijepih pjesama ispjevano majkama,  i ova je jedna  posvećena njima.

 

Comments

comments

Pročitajte još

Tuzla – grad soli – ostaje bez soli!

Još od doba Ilira bilo je poznato da se na području današnje Tuzle nalaze zalihe …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)